Įmontuotas Magnetinio Adsorbcijos Metalo Atveju Xiaomi Mi 9 Mi9 M9 Prabanga 360 Visas Dangtelis Priekinio Galinio Stiklo Double Screen Protector

€10.88

€15.54

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Magnetinio Adsorbcijos Metalo Atveju Xiaomi Mi 9 Mi9 Skaidrus M9 Prabanga 360 Visas Dangtelis Priekinio Galinio Stiklo Double Screen Protector

Kai pirkimo kiekis yra 2 arba daugiau , kiekvienas elementas yra atimama iki 5%, remiantis mažmeninės kainos.

Skelbimas:

1.Ten yra stiklo priekiniai,nereikia pirkti grūdintas apsauginė plėvelė 2.----Produktas yra ne magnetinės, mobilusis telefonas negali įdėti? ----Jums reikia atsidaryti produktą iš artimųjų tada įdėti telefonas magnetinio atveju.

Magnetinio Adsorbcijos Technologija:

Multipoints ir stiprus magnetinis adsorbcijos technologijos būtų atveju besiūlių ir visada lengvai išimti savo telefoną.

9H Grūdintas Stiklas priekiniai ir atgal :

Priekyje ir gale yra pagamintas iš 9H grūdintas stiklas showoff originalaus telefono dizainas ir išsaugoti telefono atrodo natūraliai.

Viso Kūno Metalinis korpusas: Plonas, lengvas, 2-jų gabalus metalo atvejų užtikrina apsaugą nuo lašai, iškilimų, šoko, smudges ir įbrėžimų.Tiksliai Cut Out: Tai super sklandžiai, kai metalo rėmai magnetinio uždarytas, slim apima gerai dera prie jūsų prietaiso, ir kad jį būtų lengva prieiga prie visų uostų, garsiakalbiai, įkrovikliai ir visas Telefono funkcijas.

1. zhonglibao Originalaus produkto nuotraukos yra teikiamos klientams,

2. Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir tikslų adresą, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir Šalies.

2. Nes kampas ir šviesos, nekilnojamojo daikto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.prašome suprasti, ačiū.

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus!

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokio ryšio su mumis, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: atveju mi9, atveju redmi 7a kpop, įkurta xiaomi m9, atveju galaxy m01, coque mi9, šarvai xiaomi m9, sumsung a41, atveju mi9 xiaomi, cc9 raštas, etui redmi pastaba 9s

Suderinama 1 už Xiaomi mi 9
Suderinamos Prekės Xiaomi
Suderinama 2 už xiaomi Mi9 Skaidrus
Dizainas Skaidrus
Drop Laivyba & Didmeniniams Parama
Medžiaga
Tipas Įrengtas Atveju
Funkcija Adsorbcijos
Spalva
Suderinama Xiaomi Modelis Mi9 Skaidrus
Prekės Pavadinimas Zhonglibao
Savybės xiaomi9 magnetas snap rėmas priedai rubisafe etui coque fundas carcasas
Ypatybė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų