Drenažo Gyvatė Nutekėjimo Švaresnis Lazdos Užkimšti Valiklis Valymo Priemonės Pavasario Vamzdžio dugno Gilinimo Priemonių TP899

€2.25

€3.51

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Drenažo Gyvatė Nutekėjimo Švaresnis Lazdos Užkimšti Valiklis Valymo Priemonės Pavasario Vamzdžio dugno Gilinimo Priemonių TP899 Aprašymas: Ar turite problemų, valymo klumpes į kanalizaciją, kriauklės, vonios?Pasirinkti mūsų drenažo siurblys, dirbant namų ruošos darbus be dirtying savo rankas.

Savybės:

1. Kokybės geležies vielos ir pp medžiagų.

2. Lanksti pavasario kabelis ir ištraukiama nagai

3. Pakankamai ilgas, kad gauti giliai į kanalizaciją.

4. Pašalinti bet kokias klumpes ir šiukšles.

5. Virtuvės, vonios, kriauklės, kanalizacija, vonios ir kt.

Aprašymas:

1. Patvarus: valiklis, pagamintas iš geležies vielos ir PP(Polipropileno), užtikrinti aukšto patvarumo.

2. Stora gripper: lanksčiai ir bendable pavasario kabelį į viršų ir ištraukiama nagai ant dugno, valymo galėtų įsikibti, bet užsikimšimas sandariai.

3. Pakankamai ilgai: valiklis yra pakankamai ilgas, kad gauti giliai į kanalizaciją, pašalinti bet kokias klumpes ir šiukšles.

4. Sklandžiai: paviršių valiklio buvo nušlifuotas taip, kad vamzdis nebūtų sugadinta.

5. PP rankena, lengva laikyti ir kraštutiniu atveju.Padedamas jų, dirbant namų ruošos darbus be dirtying savo rankas.Leidžia būti valomi lengvai, be hassles.

6. Virtuvės užkimšti valiklis tinka kasdieniam naudojimui, ir gali veiksmingai rinkti dalelių, tokių, kaip maisto produktai, siekiant išvengti kriaukle nuo užsikimšimo.Applicatable valymo, vonios kambaryje, virtuvėje, kriauklės, vonios ir gilinimo vamzdžių, drenažo, kanalizacijos ir kitose vietose, dažnai užsikemša.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: pp+ geležies vielos

Dydis: 62cm

Komplektą Sudaro: 1 x nutekėjimo cleaner

Žymos: šiltesnis nosies akiniai, kur pirkti monetos kortelės, šiltesnis sėdynės korando, šiltesnis marškinėlius moterims, šiltas wi ter megztinis, wifi, transporto priemonės brazilija, šiltos žiemos kneepad, šiltesnis šuo šiltas kilimėlis, šiltai balta yeelight

Funkcija Eco-Friendly
Formos Kita
Modelio Numeris -

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų