Infraraudonųjų spindulių Nematomas Rašalas ,880nm,100ml/butelis,

€31.70

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Infraraudonųjų Spindulių Nematomas Rašalas

Matoma tik Pagal Infraraudonųjų spindulių Akiniai ir Filtras

Infraraudonųjų spindulių Sugeria Nematomas Rašalas yra savotiškas Kovos su klastojimu Rašalo.Ji yra nematoma mūsų plika akis.Kai jūs galėsite įdėti infraraudonųjų spindulių filtras,lęšių,akinių ar infraraudonųjų spindulių kameros akis,jis bus matomas ir jūs galite pamatyti, ką jūs spausdinate ant popieriaus.Dėmesio ir Vartojimo Metodas 1 .Galiojimo laikotarpis Infraraudonųjų spindulių Sugeria Nematomas Spausdintuvas 1 mėn.Tačiau šio poveikio rašalo galite išspausdinti ant popieriaus, yra nuolatinis. 2 .Kai naudojate Infraraudonųjų spindulių Filtras aptikti Infraraudonųjų spindulių Sugeria Nematomas Rašalas,Infraraudonųjų spindulių Bangų ilgio Infraraudonųjų spindulių Filtras turi būti pagal Infraraudonųjų spindulių Bangos ilgis šie rašalo.Kitaip, jūs negalite matyti aiškiai. 3 .Svarbiausia.jūs turite atkreipti dėmesį į spausdintuvą naudojate.Pirma, turi būti ne rašalu ir savo spausdintuvu chip.Antra,jūs turite naudoti visą naujas spausdintuvų kasetės.Trečia,negalima mišinio Infraraudonųjų spindulių Sugeria Nematomas Rašalas su kitomis spausdintuvo rašalo. 4. Galioja diena : Tik vienas mėnuo .

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotė:100 ml/butelis

Pristatymas:Mes išsiūsime jums prekes, TNT, "Fedex", Ems per 7 dienas.

Įmonės Informacija:

Įkurta 2002, Guangzhou Spausdinimo Sritį Trading Co., Ltd " yra eksportuotojas Spausdinimo Medžiagų Kinijoje.Mes turime mūsų gamykla Guangdžou su dabartinės gamyklos patalpų plotas 3000 kvadratinių metrų ir 40 tonų mėnesio produkcijos ofsetinės spaudos dažai, taip pat gamybos ir kitų spausdinimo medžiagų.

Mūsų produktai turi aukštą reputaciją vidaus rinka, daugiau nei 16 metų.Kai kurie iš mūsų ofsetinės spaudos dažai klientai yra McDonald(Kinija), Pizza Hut(Kinija), KFC(Kinija) ir Singapūras leidykla.Mes dabar taip pat parduoti Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Rytų Europoje, Pietryčių Azijoje, Afrikoje, Okeanijoje, Vidurio Rytuose.

Mūsų įmonė siekdama principas iš "išgyventi pagal kokybę ir sukurti prekės ženklo"kredito".Nuoširdžiai pasveikinti klientus namuose ir laivą į priekį.

Žymos: brushless poveikis, apnėja mašina, apap, bevielio ryšio poveikio veržliarakčio makita, rašalo ekranas, cpap vamzdis, 288vf, cpapmask, poveikio makita, cpap prietaisas

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Suderinamos Prekės Kita
Tipas Kasetės Drožlių
Taikoma Įranga Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų