AUTOMOBILIO LED ŽIBINTŲ K2 H1 H4/HB2 H7, H11 9005/HB3 9006/HB4 Automatinis priekinių Žibintų Vėliau kaip gimimo data, Su 6000K Šalta Balta 3000LM

€7.54

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dėmesio: Mūsų LED priekiniai žibintai gali būti naudojami dauguma automobilių visame pasaulyje.Kai kurie automobilių prekių ženklų ir atnaujintus modelius, LED žibintai, reikia pirkti papildomą CANBUS dekoderiai (mini; Volvo; Jeep kompasas; Naujų lavida; BMW X1; Mercedes-Benz b; Chrysler cruiser, ir pan.) .Sužinoti, jei jūsų automobilis reikalauja CANBUS dekoderis ir vieta užsakymą (išskyrus Canbus LED lemputes) .K2 LED žibintai Galia: 36W/Pora , 18W/Bulb Aukštis šviesinis veiksmingumas Srauto:6000LM/Pora 3000LM/Lemputė Atsparumas vandeniui: IP68. Įtampa:9V į 36V.Platus įtampos,nuolat likvidumo valdymo,anti-trukdžių grandinių dizainas.Apprication:Atnaujinti Automobilių,Sunkvežimių,VISUREIGIS,RV HID Xenon Žibintų,VISI VIENO Stiliaus, jokio papildomo vairuotojo reikia .Ilgo nuotolio:6000K spalvos temperatūra ir 200m šviesos spektrą.Svarbi Pastaba: kai kuriose Europos transporto priemonėms su CANBUS sistema, mūsų LED žibintai gali šviesti arba mirgėjimo.A mirgėjimo-įrodymas, relės laidus pajungti reikia, kad tai neatsitiktų.Tik tuo atveju, prašome patikrinti matmenis, prieš užsakant!

1. Didelis ryškumas: naujausi gimimo data su 6000K šalta balta šviesos diodu (LED); 200% ryškesnis nei esamas halogeniniai žibintai.Pažangi technologija užtikrina puikų šviesos modelius, be jokių juodų dėmių ar rūko žibintai. 2. Stiprus šilumos išsklaidymo: Nėra galinio dangtelio dizainas, įrengtas, su labai tylus aušinimo ventiliatorius, greitis yra iki 12000/min, ir šilumos išsklaidymo efektyvumą, yra didelis, kurių galima išvengti temperatūros kaupimosi ant lempos granulių ir pailgina eksploatavimo laiką lempos granulių. 3. Paprastas Montavimas: Montavimas trunka tik 10 minučių.Ne relė.Nėra kondensatorius.Jokių papildomų laidų.Plug and play. 4. IP68 vandeniui: naudojant integruotas radiatorių ir aliuminio korpuse, savarankiškai aušinimo, vandeniui ir atsparūs karščiui.Net ir kraštutiniais atvejais, jis gali dirbti normaliai.Automatinis trumpo jungimo apsauga. 5. Ultra-plonas lempos, atstumas tarp lempos karoliukai yra tik 0,7 mm, dėmesys yra stipresnis, švitinimo atstumas yra toliau, ir ji labiau tinka vakare, arba prasto matomumo scenos.

Žymos: h7 halogenų, hb2 led, h7 led, de led h11, led h11 55w, hb3, h11, led h1 2, hb3 9005 led ince, h4

Sertifikavimo ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
Spalvos Temperatūra 6000K
Galia 18W

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų