GORBIN 3Buttons 433Mhz Lankstymo Nuotolinio Automobilio raktas Ford Focus Mk1 Mondeo Tranzito Atsakiklis Chip 4D60 Pūko FO21 Peilis

€8.80

€11.58

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Automobilio Raktas Atveju Tinka Ford Focus, Mondeo Mk1 Svoris: 50g/vnt Mygtukai: 3 Mygtukai Ašmenys: Nesupjaustytos Ašmenų Medžiaga: ABS+Metalas Atsakiklis Lustas: 4D60 Chip Mes negalime pateikti automobilio logotipo lipdukas !!!!

Naudojimas: Ford Focus Mk1 Mondeo " ir kitais modeliais, kuris yra toks pats kaip mūsų nuotrauką!

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės!Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą.Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik.Elektroninės vidinės dalys.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją.Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!Nereikia jokių programavimo.Skelbimas:

1.Prekės yra tik tuščias klavišą " shell, kuri yra be PCB lenta ir baterija viduje.

2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save.Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

3. Pagrindinis peilis yra nenukirsti ašmenys, galite eiti į savo vietos spynų parduotuvės, siekiant sumažinti jį.Tada tiesiog išimkite elektronikos plokštės ir drožlių ir baterija nuo jūsų pačių originalus raktas ir įdėti jį į mūsų klavišą korpuso, tada jūs galite naudoti ją.

Žymos: pagrindiniai para ford focus, ford focus mk4, pagrindiniai " ford mondeo, ford pagrindiniai tranzito, ford focus klavišą dangtelio mygtuką, ford ka, anglies nuotolinio klavišą ford, užrakto toyota, tranzito, ford mondeo

Medžiagos Tipas ABS
Prekės Pavadinimas GORBIN
Gamintojas Dalies Numeris Remtoe klavišą Ford
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba CN
Mainų Dalies Numeris Remtoe klavišą Ford
Kitos Dalies Numeris Remtoe klavišą " Ford Focus Mk1 ghia Mondeo Tranzito
Lustas 4d60 lustas
peilis FO21 Peilis
Pritaikymas Taip
R/C Funkcija Su

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų