WS898 "Bluetooth" Karaoke Mikrofonas Bevielis Mikrofonas Vaikams Mikrofonas Su Magija Skamba LiveStreaming "YouTube" Įrašo

€22.60

€37.05

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Funkcija:

✪ Klausymosi Režimą:

ws898 batai iki, jungia su mobiliojo telefono su "Bluetooth", nustato mikrofono garsumą iki minimumo, ir išjungia nuskaitymo funkcija.Šiuo metu, ws898 tampa "Bluetooth" garsiakalbį.Atidarytas mobiliojo muzikos App, jūs galite žaisti per ws898.

Garsas yra gana stambūs, gali pasiekti 360 laipsnių visų pusių aprėptis 3.5 mm ausinių skyles.

✪ Garso efektą, pakeisti:

Dainavimas baras mikrofonas taip pat turi įvairių garso efektų.Jis ne tik turi garso efektai oficialų hostingas, liaudies dainų ir karinės dainos, bet taip pat turi garso efektai mažai geltona žmonių ir pabaisų.

✪ Išorės K-daina režimas:

Tai yra pagrindinė funkcija ws898, po "Bluetooth" ryšį, atidarykite K dainą programinės įrangos, galite pradėti belaidžio Hi Daina kelionę.Taip pat galite įjungti didelis TV, pakelkite užuolaidos, atidaryti mažų kiaušinių, tinkamai KTV " visual prasme ah, namuose Ei Dainą, taip lengvai, namuose, boom!

✪ Dual belaidžio K-daina režimas:

Jei tik vienas dainininkas dainuoja, bumas bus šiek tiek nuobodu.ws898 pradininkas "tiesa, bevielis dvigubas choras funkcija", remiant sujungimo du ws898, kad mobiliojo telefono K dainos nebėra vieno žmogaus monologas, bet gali būti kaip KTV, su šeima ar draugais kojon, kviečių, choru dainą.

✪ Kabelis įrašymo režimas:

Be to klesti, žinoma, taip pat galite įrašyti keletą gražių dainų, įkelti juos į ins, "Twitter" derliaus gerbėjai'appreciation ir dėmesio, norėdami patenkinti savo mažųjų šurmulio.

Nuorodą į mikrofoną į mobilųjį telefoną per garso linija.

Įkiškite ausines į 3,5 mm sąsaja.

Atvira muzikos Programėlę, dėvėti ausines klausytis akompanimentas, o liftas ws898 įrašyti dainas.Įrašymo poveikio pagerėja N lygius.

- 100% Belaidžio ryšio

- Mikrofonas leidžia dainuoti per mėgstamos dainos

- Built-In Bluetooth " Garsiakalbis gali prisijungti prie bet kurio Bluetooth šaltinis ( Smartphone, iPhone, iPad, Planšetinį kompiuterį, Automobilį, KOMPIUTERĮ ir dar daugiau )

- Profesionalus Paieška Jungikliai (Echo, Apimties )

- "Micro USB įkrovimo ir pagalbinės ryšys

- Nauja fucntions: magic balso keitiklis.

- parama TF kortelę, U disko muzikos, žaisti .mp3 failų

- Dual belaidžio K-daina

Techniniai duomenys:

Išėjimo Galia: 5W

Dažnių diapazonas Diapazonas: 100Hz ~ 10KHz

Maxiumum Garso Slėgio Lygis: 115dB 1KHz THD

Spalva:Juoda/Raudona/Mėlyna/Rausva

Žymos: garso plokštė usb 41, boom mic, kamera microfone, belaidžio microfono, prosound uhf bevielis mikrofonas, bluedio bluetooth mikrofonas, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, išorinis mikrofonas bluetooth, grupė mikrofonas, hackintosh pc

Rele Dinaminis Mikrofonas
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Stilius Kišeninis Mikrofonas
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
diafragma Didelis
Prekės Pavadinimas Ssmarwear
Modelio Numeris "Bluetooth" Bevielis Mikrofonas
Pakuotė Taip
Komunikacijos Belaidžio
Naudoti Karaoke Mikrofonas
Polar Modeliai Supercardioid

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų