Toketorism Taškus Optiniai Stiklai Moterų Mados vyriški Akinių Rėmeliai, skirti Trumparegystė

€8.18

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dėkojame, kad pasirinkote šį pora stiklų , originalus aišku kontaktiniai lęšiai gali būti pašalintas , Jei jums patinka šis kadras, bet reikia poros recepto, trumparegis arba skaitymo akiniai ,mes galime suteikti šią paslaugą .

Kaip užsakyti pora recepto akiniai ? 1. Parinkimas, akinių rėmeliai Pasirinkti rėmelį, kurį norite įsigyti, ir įtraukti ją į krepšelį. 2. Siųsti receptą Palikti mums komentaruose arba siųsti pranešimus į klientų aptarnavimo pateikti savo receptą. 3. Pasirinkimas: akiniai, kontaktiniai lęšiai Pasirinkti tinkamą objektyvą pagal jūsų receptą, ir pridėti jį į krepšelį.jei nesate tikri , prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo. 4. Mokėjimo Mokėti už jūsų rėmeliai ir lęšiai kartu .

Prašome siųsti savo receptą, kaip nurodyta toliau: (šie duomenys tik nuoroda) R(OD) sph -3.00 /cyl -0.50 *ašis 60 L(OS) sph -2.00 /cyl -1.25 *ašis 120 PD: 64 (R 32 / L 32)

C1 JUODU RĖMU

C2 SIDABRO spalvos RĖMAS

C3 AUKSO RĖMO

C4 MĖLYNAS RĖMELIS

C5 PILKOS spalvos RĖMAS

C7 ROŽINĖ

DAUGIAU DETALS

Žymos: kingseven moterims, stiklo taškus, akinių rėmelis titano, kačių akių veidrodis, aun akinius moterims, didelis akinių rėmelių titano, beta titano akinių rėmeliai vyrų, sidabro akinių rėmeliai, fonex moterims, optiniai stiklai mi

Lytis MOTERIS
Rėmelio Plotis 130 mm
Lęšio Aukštis 45 mm
Prekės Pavadinimas Toketorism
Modelio Numeris 088
Rėmas Medžiaga Titano
Lęšio Plotis 52 mm
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Akiniai Priedai KADRŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka veido formą Ilgas veidas kvadratinis veidas ovalo formos veidas
Modelio Tipas Kietas
Custom Remti užsakymą receptinių lęšius

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų