360 Laipsnių 304 Nerūdijančio Plieno Virtuvės Kriauklė, Maišytuvas, Vienos Svirtelės Šalto Vandens Čiaupo Geriamo Vandens Filtras Maišytuvas Namų

€11.60

€20.71

-43 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

- Tinka visiems 1/4 Colių Vamzdynų Vandens Filtravimo sistemos ir atvirkštinio osmoso sistemos.Suteikia daug patogumo už savo gyvenimą.

- 304 Nerūdijančio Plieno, Matinio Nikelio sveikas Vandens čiaupas.Palyginti su mažiau kokybės medžiagų, šlifuoto nikelio apdaila 304 nerūdijančio plieno, yra švino ir niekada rūdys per visą jos gyvavimo laikotarpį.Jis yra atsparus korozijai ir spalvos, užtikrinant aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą.Geriausias pasirinkimas šeimai sveikas, ypač su vaikais.

Specifikacija:

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno

Įrengimas: Virtuvės Maišytuvas

Pareigos: Vieną Šaltą Vandenį

Dydis: Apytiksl.30*11,5 cm

Įleidimo & Angos Skersmuo: 1/4"

Savybės:

1. Greitas ir paprastas montavimas.

2. Su energijos taupymo barboterio, minkštas burbulas, taupyti vandenį, esant pastoviam srautui.

3. 360°sukimosi alkūnė, omni-directional ne miręs Kampas lankstus gera, patogiau naudoti,veikia gerai, su dviguba dubenį kriauklės.

4. 304 nerūdijančio plieno medžiagos, vidinės sienos nėra purvinas, paviršius nėra rūdžių spalvos, sveikatos ir aplinkos apsaugos.

5. Tinka virtuvėse, barų, vonios kambaryje / tualete.Maišytuvas yra lengva įdiegti bet stalviršio ar kriaukle.

Įrengimas:

1 žingsnis: įsitikinkite, kad jūsų countertop turi esamą skylę, kurių skersmuo nuo 0,5 iki 2,0 cm.Išimkite seną RO maišytuvas, jei turite vieną.Nuvalykite švarus ir sausas srityje.

Skaidrių priekinės plokštelės ant maišytuvo koto, po guminį įdėklą.Įdėkite kamieninių į skylę ant stalviršio.

Žingsnis 2: Po kriaukle, skaidrių atgal gumos tarpine ir stora sparno riešutų. (Jums gali būti taikomi kelis turus iš juostos į temas gauti geresnį sukibimą).

3 žingsnis: Skaidrių push-įrengimo iki push-in adapteris, ant pagrindo, tada užfiksuokite stumdomas mėlyna įrašą pagal collet.

4 žingsnis: Įdėkite savo vandens vamzdžiai (not provided) apie 1/2 colių į tiesioginio montavimo, ir vėl, saugus jis su mėlyna įrašą.

Prijunkite vandens ir tikrinti atidžiai jokių nuotėkių.

Pakuotė:

1 x Virtuvės Maišytuvas

Daugiau Informacijos:

Žymos: šaltas stilius, virtuvės maišytuvas bakstelėkite, kichen saugojimas, žalvario maišytuvas, maišytuvas, nerūdijančio plieno, 304 maišytuvas, šaltas knive, šaltas peilis, kitchenaid maišytuvas, komercinės geriamojo vandens filtravimo sistema

Tipas Vandens Filtras Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris maišytuvas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų