Macro Extension/Fold Dumplės mount adapter ring canon 1d 5d3 5d4 6d 7d 60D 80d 600D 550D 750D 650d 760D 1300d vaizdo Kameros objektyvas

€19.35

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Aprašymas

Tai yra canon EF mount rankinio fokusavimo fotoaparatas.Naudojant šį silfonų yra klasikinis ir įrodyta, kelias į makro ir mikro fotografija.

Tai Dumples, gali suteikti daug didesnį atgaminti santykis (iki 11X patys, iki 22X su dumples, ilgikliai už PB-6) dėl ilgesnio fizinio ilgio - ir - jos yra nuolat kintama visą jų reguliavimo diapazonas, skirtingai nei fiksuoto ilgio prailginimo vamzdžiai.

Tačiau, Silfonų yra ne taip, kaip nešiojamas ir kaip lengvai laikomas kaip ilgalaikis prailginimo vamzdžiai srityje.Fokusavimo tampa labai kritiška, bet judėjimas gali mesti dėmesio off - ir - naudoti nuotolinio atleidimo ir trikojį labai svarbu.

Didžiausias plėtinys yra apie 130mm.

Bazė gali blokuoti rankenos kameros, kai VEIDRODINIŲ fotoaparatų.Prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

Kostiumas

visi canon EF mount kino SLR / DSLR fotoaparatui

Komplektą sudaro:

Makro Kartus Dumplės x1

Pastabos

Nėra elektros kontaktų prailginimo vamzdžiai.Pozicijos turi būti koreguojamos rankiniu būdu.Diafragmos valdymo nėra, jei naudojamas objektyvas, kuris neleidžia jums rankiniu būdu reguliuokite diafragmą (be diafragmos žiedo).

Žymos: 1d baterija, canon r6, 5d2, c mount pratęsimo vamzdis, makro žiedas, fuji xf, makro objektyvas skirtas nikon d5200, baterija bp 511a, fotoaparato makro, eos 650d plokštė

Modelio Numeris c
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas m1zeng
Suderinamos Prekės Canon

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų