Mergina Leopardas Spausdinti Pločio Kojų Kelnės 2020 M. Rudens Mados korėjos Prakaito Kelnės Prarasti Medvilnės Kelnės Atsitiktinis Merginos Elastinga Juosmens 4-14Years

€19.29

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1. Pavadinimas: Mergaitės Pavasarį, Rudenį Pants 2. Modelis: Kelnės 3. Stilius: Naujas Mados 4. Medžiaga: Medvilnė

Mes išsiūsime jūsų užsakymų per 1-2 dienas po apmokėjimo .Kviečiame didmeninės.Jei perkate daugiau, mes išsiųsti tik EMS, DHL, "Fedex" ir UPS (Pristatymo 5-10 dienų).Vežimas yra stebimi visą laiką.Jei jums nereikia gauti savo užsakymą dėl laiko, mes jus visa grąžinamoji išmoka.

Jei nesate patenkinti savo daiktus , galite keistis daiktą , o pirkėjas atsako už visus kitus laivybos mokesčius.Jei norite keistis defektų arba neteisingai laivybos elementus , galite, kaip tai padaryti :

1 žingsnis)bendrauti su mumis internete

Step2)Siųsti nuotraukas mums apie problemas, daiktų ar kažkas kita informacija

3 veiksmas)Grąžinti prekes, mums su sekimo numerį , tada mes pristatymo tinkamą elementą, kad jums nedelsiant .Jei pakeitimas nėra , tada visa grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Jūsų palaikymas ir pasitikėjimas yra didžiausias postūmis už mus : Jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų , maloniai prašome imtis minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių , mes mielai jums padaryti tą patį už jus, Jei esate nepatenkinti mūsų daiktus ir paslaugas , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, mes stengiamės suteikti jums beest paslaugos.

Žymos: įdėkite leopard kelnės, karvė leopard kelnės, sleepwear kelnės mergaitėms, prakaito kelnės vaikams mergaitėms, balta prakaito kelnės mergaitėms, prakaito kelnės moterims, šepečiu leopard kelnės, prakaito kelnės vyrams mergaitės, rinkinys leopardas ziajać, prakaito kelnės vaikams

Kokybė Aukštos Kokybės,Patogus
Modelio Tipas Spausdinti
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Pavadinimas Mergaitės Pavasarį, Rudenį Kelnės
Dropshipping ar Didmeninės Sveiki!
Sezonas pavasarį rudenį
Pristatymo Laikas 48 Valandas Nuo Apmokėjimo
Elemento Tipas Visas Ilgis
Medžiaga Medvilnės
Juosmens Tipas aukštas
Modelio Numeris Hd30-1-27-29
Lytis Merginos
Ziajać Stilius Platus Kojų Kelnės
Dizainas Nauja Mada
Apdaila modelis
Tinka Tipas Laisvas
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Prekės Pavadinimas CHILDOWL
pardavimas Gamyklos Tiesioginis Pardavimas
nuotraukos 100% Natūra Fotografavimo
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų