Akrilo Čiaudėti Skydas Guard Aišku, Tobulumo Priėmimo Pusėje Pardavimo Skaitiklis Purškiamas UV Supjaustyti Skaidrus Aukštis Ekrano Apsaugos

€15.91

€22.11

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Akrilo Čiaudėti Guard Aišku, Skaidrus Didelio Poveikio Akrilo Saugos Skydas Apsauginė Ekrano Kasos Counter Apsaugoti

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: Akrilas

Dydis: 60 x 50 cm/23.62" x 19.67"

Storis: 5 mm/0.2"

Savybės:

●PERMATOMAS GUARD

Šis nešiojamas organinio stiklo Čiaudėti Guard yra cystal clear ir atvyks ir filmo pusėje organinio stiklo, apsaugoti jį nuo įpjovimų ir laužas.Šis produktas nereikalauja jokių įrankių komplektui.Baltos Bazės įrašus įtraukti į countertop kalno.

●ORGANINIO STIKLO APSAUGOS SHIEDLD

Čiaudėti apsauga, apsaugoti save nuo ore esančių teršalų.Jis gali būti naudojamas visur, kur reikia apriboti ryšius su trečiosiomis šalimis - parduotuvėse, bankuose, parduotuvėse, priėmimo stalai ar vaistinėse.

●AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS

Akrilo plokštės yra visiškai aišku, dėl matomumo ir brūkšninių kodų nuskaitymas.Pagamintas su stipriais akrilo ilgalaikį patvarumą.Lengva surinkti ir pagaminti su užapvalintais kraštais saugos.

●UNIVERSALIOS

Akrilo organinio Stiklo Shield yra greitas, paprastas ir veiksmingas būdas, siekiant padėti SUMAŽINTI užsikrėtimo nuo kosulys, čiaudulys ir purškimo lašeliais per orą.Pro angą apačioje, pinigus, korteles ir dokumentus.

●LENGVA VALYTI IR SANITISE

Rekomenduojama valyti su švelniu muilu & vandeniu ir minkštu skudurėliu.Nenaudokite windex arba bendrasis valymo produktai.Prašome nelaikykite tiesioginiuose saulės spinduliuose.

●PRIEŽIŪRA

Kai pašalinti nešvarumus, naudokite lengvas ploviklio (1%) atskiesti su vandeniu ir nuvalykite minkštu audiniu.Nėra nuvalykite cheminių medžiagų, tokių kaip , benzine, alkoholio ir pan.Be to, nereikia naudoti cheminių muilu arba aerozolių tipo insekticidai.Tiek sukelti krekingo, deformacijos ir jo būklės blogėjimo.

Pakuotė:

1 x skaidraus Akrilo Čiaudėti Guard

2 x Bazės Įrašus

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidų,ačiū.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: anotacija plakatas, turtingas rinkinys, abstraktusis menas, meno stendas, 3mm žiedu įrankis, žiedu sandariklio dangtis, abstrakti canva, dažai, žiedu oda, abstrakti dažai

Funkcija Daugiafunkcinis
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris 1
Temos abstraktus
Stilius Modernus
Raumeningumą Rėmo Konstrukcija
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų