APPDEE Ranka prisiūta Juoda natūralios Odos Automobilio Vairo Dangtelis Seat Ibiza 2004 2006

€17.36

€55.99

-68 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba: 1. Atidžiai patikrinkite, ar jūsų automobilio vairas yra tas pats, kaip mūsų nuotrauką.Jei tai tas pat, galite įsigyti jį.Jeigu jis kitoks, prašome pateikti savo vairas nuotrauką į klientų aptarnavimą. 2. Gaminio Medžiaga:100% kokybės, karvės odos. 3. Jei jums reikia individualizuotas pritaikymas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. 4. Šis produktas yra vairas padengti ne vairas!Prašome nereikia pašalinti originalus odinis !

Atsiliepimai :Jei jūs patenkinti mūsų produktus , prašome man duoti gerų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių , ačiū . Jei nesate patenkintas mūsų produktus , prašome susisiekti su mumis ir pasakykite man, ką problema , mes padėsime jums išspręsti .Nes mūsų tikslas yra : 100% klientų pasitenkinimo .

Polemika : Turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, nereikia atidaryti ginčų, nes mes turime galimybę padėti jums išspręsti visas problemas.

Žymos: ateca sėdynės, ibiza, centras seat ibiza 2005, radijo seat leon 1p, gabalas seat ibiza 2005, rcd200, britney spears paveikslai, seat altea vairas, automobilio prietaisų skydelyje tiguan, dashmat "toyota"

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Medžiagos Tipas 100% kokybės karvės odos
Elemento Aukštis 8inch
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Modelio Pavadinimas MD-1967 m.
Elemento Plotis 15inch
Prekės Skersmuo 38inch
Specialios Funkcijos jaustis patogiai, Atsparus nusidėvėjimui ir ašarų, neslidus
Prekės Svoris 0.3kg
Prekės Pavadinimas APPDEE
Elemento Ilgio 22inch

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų