Šiuolaikinės Pipirai, Daržovės, Vaisiai Mados Virtuvės Dekoro Ilgio Sienos Plakatus Namų HD Purkšti Ant Drobė, Aliejus, Tapyba Miegamasis Nuotraukas

€7.12

€10.18

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prašome Atkreipti Dėmesį

1.Paveikslas atspausdintas mašina, tai ne rankomis dažyti.

2.Laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod rėmo sugadinta dėl laivybos, nr. viduje rėmo, ne už kadro, drobė tik.

3. Dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų, spalva objektai gali būti šiek tiek skiriasi nuo parodyti nuotraukas o ur parduotuvėje.

4.1 Colis=2,54 cm

5.Mes priimame nestandartinių dydžių ir nuotraukas, jei turite norėjo nuotraukas spausdinti, pls susisiekti su mumis pirma, ir tada mes pasirūpinsime už jus, kaip mano draugas.

6. Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir kt...Kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti,p nuomos susisiekite su mumis, kai jūs turite ne gavo paketą ir mes galime išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .

Šiuolaikinės Pipirai, Daržovės, Vaisiai Mados Virtuvės Dekoro Ilgio Sienos Plakatus Namų HD Purkšti Ant Drobė, Aliejus, Tapyba Miegamasis Nuotraukas

Produkto Rodyti

pakuotė:

Apie Laivybos: - Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami, prieš užsakymą. - Pakuotės bus siunčiami su Ep acket ir Kinija Paštu nemokamai, prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. - Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą, jei norite išplėsti savo užsakymo apsaugos laiką .

Apie paslaugų: Mes darome geriausias paslaugas, kad patenkintų pirkėjo, prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresato mano draugas.Ačiū!

Žymos: naftos purkštuvas, Paprikos, virtuvės plakatas, atomas spray, kvepalų vyrams, meno virtuvė, alyvos bake purškimo, peper spray, stabdžių vilkas spray, dekoro namai

spalva Spalvinga Virtuvė Dažymo patalpų Apdaila
Naudojimas namų, baras,restoranas ,viešbutis sienų apdaila
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Stilius Modernus
Technics Purškiamojo Dažymo
Prekės Pavadinimas RELIABLI MENO
Dydis Customed Accepted
Modelio Numeris S 1060609154
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Rėmas No
Forma Vieną
Medžiaga Drobė
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Originalus No
Formos Horizontalus Stačiakampis
Dalykai Natiurmortas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų