POSSBAY 6.3" Universalus Motociklas, Žibintai, Posūkio Signalai, Šviesos Yamaha "Honda" Harley Cafe Racer Motocicleta Žibintai

€14.44

€26.26

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Kiekis: 1 gabalas, priekinis žibintas

Skersmuo: 6.3"(tai, dydis prašome patikrinti mūsų nuotraukos)

Posūkio Signalo Spalva: Gintaras

Žibintų Lemputės: 35W H4

Aukštas/Artimąsias

Įtampa: 12 V

Medžiaga: ABC Plastiko Korpusas + PC objektyvas

Priekinis žibintas Masė:357g

Laidų Jungtis: 9 Laidai (Apkrovos rezistorius gali reikalaujama ne komplekte)

Dydis:35mm-43mm

Įmontuoti:

Tinka ta motociklo ,kaip Harley Dviračiai / Curisers / Smulkintuvai / Custom Dviračiai.

Pakuotė :

1 X Priekinis Žibintas

Pastaba:

Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums atidaryti grąžinimo prašymą ar palikti neigiamą atsiliepimą!Mes išspręsti jūsų problemas asaps!Ačiū!

Atsiliepimai:

Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Jei turite kokių nors klausimų su elementą, prašome siųsti elektroniniu paštu su mumis prieš paliekant atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jums patenkintas pirkėjas.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Jūsų užsakymas bus išvežti per nurodytą nagrinėjimo trukmė.Jūsų prekės bus patikrintas ir išbandytas prieš išvežant

Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Mes priimame tik www.dazasvydziomusiai.lt patikrinti ir patvirtinti adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį pirmą kartą prieš jums mokėti.

Jei prekė yra su trūkumais, o ne dirbti atvykus, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo trūkumais remonto ar grąžinimo.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Visas ataskaitas privalo turėti išankstinį leidimą.Atkreipkite dėmesį, mes negalime priimti visi grįžta, kad nebuvo įgaliotas mums.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.Mes esame atsakingi už kartą pakartotinai išsiųsti lėšomis pakeisti dėl defektų.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Mūsų sistema pateiks palikti atsiliepimus automatiškai po to, kai jūs jį sumokėti.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, nuo pasitenkinimo objektą.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiami ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės išspręsti šią problemą.

Prieš siūlymą, prašome perskaityti pirmiau sąlygos ir kruopščiai.Konkurso nugalėtojas bus laikoma, kad sutinkate su visomis sąlygomis ir nurodytų sąlygų.

Žymos: harley, cafe racer triumfas, kj led, "pasidaryk pats" drl, harley žibintas, atv signalas, motociklo lenktynininkas, cafe racer mugė, chopper lempos, cafe racer phare

Elemento Tipas Priešakinių Šviesų
accesorios motocicleta farol " auxiliar moto
Įmontuoti 1 už "Harley" Honda Suzuki Yamaha Kawasaki, BMW Ducati Piaggio Puglia
Prekės Pavadinimas Motociklo Priekinis Žibintas Priekinis Šviesos Lempos
Dovanų Kalėdos / Gimtadienio / Šalis / Draugas / Tėvai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Motociklo žibintai
Prekės KODAS 110415010120
Įmontuoti 2 už Triumfą Britteną Brough Agusta Pergalę Aprilia ir t.t
Prekės Stilius Žibintas Priekinis Žibintas, Lempa
motorsiklet aksesuarlari Motociklo šviesos
Šviesos Spalva Gintaro

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų