Gonex 150L Kelionės Bagažo Krepšys Vyrai Moterys 210D Nailono Duffle Krepšiai Packable Mados Rankinės, Kempingas Savaitgalį Šventė 40-150L

€24.20

€24.69

-1 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Gonex -Patikimas Kompanionas Jūsų Kelionės Tai Gonex 150L Packable Kelionės Duffle yra universalus krepšys, kuris gali būti naudojamas kaip didelį sporto ir gimnastikos duffle bag, taip pat kelionės duffle, kai jūs ir apie.Tai madingas ir išskirtinis dizainas, kurios padarys jūsų kelionę daugiau spalvingas ir grakštus.Savybės: 【tvirtas ir Lengvas】, Pagamintas iš vandens repelentas& dėvėti, atsparus korio nailono audinio ir aukščiausios kokybės užtrauktukais, tai super patvarus ir lengvas.Tai tarsi žemos temperatūros vandeniui. 【Sulankstomas ir Erdvus】Jį galima sulankstyti į tikrai mažas, kompaktiškas užima tiek mažai vietos, bet atveria turėti apie 150L talpa naudoti kaip bagažo krepšys, jei jūsų lagaminas išsipučia. 【Daugiafunkcinė】Jūsų geras kompanionas keliaujant, gali būti patiekiamas kaip sporto salė/ sportas/ savaitgalį/ilga kelionė / shopping/ Tik-jei maišelis taip pat. 【Protingas Dizainas】Dual-way užtrauktuku pagrindinis skyrius, kad būtų lengva pasiekti elementus.Tai duffle yra rodoma su vidaus kabo maišelis& super didelių batų kamera, daug kišenių, 2 rankenos, reguliuojamas& nuimamas ilgas diržas per petį ir rankovių atgal į slydimo jį per bagažui, rankenos, kuri jums siūlo geresnė patirtis.Komplektą sudaro 1 x Gonex 150L Duffle Kelionės Krepšys Išsamiai

Rankenos Lengva, Vežančių

Tvirtos rankenos dirželiai su rankovėmis padeda lengvai atlikti rankomis.

Premium Užtrauktukų

Tai duffel maišelį priima premium metalo užtrauktukai,kuris yra tvirtas ir lygus traukti be jokių užkliūti.

Batų Skyrelio

Erdvus turėti savo sportiniai bateliai, kai jūs einate į sporto salę ar porą atsarginių batus, kai jūs turite gražią kelionę.

Dydis:32 x 24 x 24 cm / 12.6 * 9.45 * 9.45 colių

Lagamino Rankenos Dirželis

Taip lagamino rankena, dirželis ant reversas, galite skaidrių šį maišą jūsų ratinių lagaminą.Ji taip pat yra užtrauktukas kišenėje laikymo smulkių daiktų.

Dydis:35 x 22 cm/13.78 * 8.66 colių Lengvai sulankstoma

1 žingsnis

Nustatyti savo Gonex Duffel Maišą ant lygaus paviršiaus, priekinė pusė būtų nukreipta žemyn (priekyje duffel turi Gonex logotipu apačioje, dešiniajame kampe).Palikti šiek tiek atidaryti pagrindinį užtrauktuką ir išstumti bet kokia oro, kuris gali būti viduje duffel maišelį.

2 žingsnis

Sulenkite visas perteklinis audinys link vidurio maišo.Įsitikinkite, kad abiejų pečių ir rankenos dirželiai yra įdėti viduje viduryje maišą, o ne mojuoti ne.

Žingsnis 3

Sulenkite duffel maišelį iš kairės į dešinę, o užtikrinti, kad visi perteklinė audinio ir rankena likti viduje viduryje duffel maišelį.

Žingsnis 4

Pradėti zip iki duffel į savo savarankiškai, kurių sudėtyje yra dėklas.Prašome zip jį lėtai, todėl jums nereikės netyčia užkliūti bet prarasti audinio.Tai sveikintina tai, kad naudotis viena ranka zip dėklas ir kita ranka stumti bet prarasti audinio į maišelį, kuris gali užkliūti dėl užtrauktukas.

Žymos: kuprinė lipti, skandinavų žiedas, 80l, vyras duffle bag sporto salė, gonex, valdymo bokštas, krepšys vyrų pečių, aplankas odos vyrai, 100L, remonto vežimėlis

Lytis Unisex
Medžiaga Nailonas
Modelio Numeris Packable Kelionės Duffle Bag
Prekės Pavadinimas gonex
Lietaus No
Funkcija Treniruoklių salė/Savaitgalį/Kempingas/Verslo kelionės
Talpa 40/60/80/100/150L
Kuprinės Tipą Softback

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų