Moterų Maišas 2020 Naujos Juodos Šlepetės Minkšta Pečių Maišą Didelės Talpos, Grandinės Maišą Mados Lingge Odos Kuprinė Moterims

€15.28

€17.97

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prekė:Moterų Maišas 2019 Naujos Juodos Šlepetės Minkšta Pečių Maišą Didelės Talpos, Grandinės Maišą Mados Lingge Odos Kuprinė Moterims

Apie mus

Mes turime 5 metų patirtį, moterims, krepšiai, produktų, taip pat galime ieškoti juos į Kinijos rinką, ir prieš laivo, mes pasirūpinsime kokybės bandymų ir gali parodyti jums video patikrinti kartu.Mes atidaryti parduotuvę Aliexrepss, alibaba, "amazon".

Mokėjimo

Paprastai,mes priimame šiuos mokėjimo būdus:kreditinė kortelė; moneybookers;T/T;Vakarų sąjungos ir mūsų apsaugos tik suteikia mokėjimo būdų acceped pagal www.dazasvydziomusiai.lt platforma.

Vežimas

Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 2-7 dienas po gauti savo atlygį.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.).

Jei perkate didelės vertės prekės ,mes pasirinkti greitas pristatymas, turime geras bendradarbiavimo su epacket, China post, J-net, CNE, DHL, "Fedex" ir tt.Taigi, mes turime gera nuolaida iš šios laivybos kompanijų.

Į standed pristatymas (www.dazasvydziomusiai.lt Stendas, Pristatymas,China Post,Epacket) pakuotės Svoris riba, 2kg,Jei jūsų užsakymas svoris daugiau kaip 2kg,mes išsiųsti keli paketai.

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums toextend Apsaugos užsakymo laiko.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei jūs nepatenkinti užsakymą,Mes galime pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Jei jus tenkina elementus, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, kaip paskatinimą.

Žymos: mui moterų krepšys, moterų kryžiaus krepšiai nemokamas pristatymas, krepšys moterims, min moteris kuprinė, pečių maišą, Kuprinė, krepšys, mama, moterims, kuprinės, louis vui, krepšys atspėti

Bagažo dydis centras
Medžiagos tekstūra Poliesteris
Populiarus Elementai Deimanto Gardelė
Elemento Tipas Kuprinės
Lietaus No
Pakuotė vidinė struktūra ID maišelį, mobilusis telefonas krepšys
Kietumas MINKŠTAS
Krepšiai stiliaus tendencijos Deimanto modelis grandinės krepšys
Kuprinės Tipą Softback
modelis Gryna Spalva
Pamušalas Poliesteris
Technics Įspaudas
Stilius arde
Prekės Pavadinimas SATSEED
Uždaryti Tipas STRING
Bagažo formos Cilindro
Peties Dirželis Skaičius Du Kartus Bendrą
Apdaila NĖRA
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Lytis MOTERIS
Balansinė Sistema Oro Pagalvėlė Diržas
spalva juoda
Interjeras Interjero Skyrelio
Modelio Tipas Kietas
Audinio tekstūra PU
Pagrindinė Medžiaga PU
Išorinis NĖRA
Atidarymo būdas viršelio tipas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų