50pcs Šviečiantys grindinio akmenys Akvariumas Apdailos Fluorescencijos Akvariumas Akmens Žuvų Bako Apdailos Švyti Tamsoje Akvariumo Dekoras

€2.76

€3.94

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų. 2. Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas. 3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų. 4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu. 1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti. 2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ? 3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiaidraugiškas būdas !

Ši magiška dvasia, žvirgždas bus padaryti savo namų skirtingi.Po saulės dienos metu, naktį takas pradėti iki trijų valandų mėlyna ar žalia šviesa.Padaryti jūsų sodas gražesnė.

Savybės:

Lengva naudoti, tiesiog įdėti akmenukai ant krašto takas ar gėlių lovos, arba naudoti dekoratyvinės vazos, akvariumas apželdinimas, sodininkystė, baseinas, baras, villa sodo užliejimo, parkai ir t.t.

Po saulės dienos metu, naktį takas pradėti iki trijų valandų mėlyna ar žalia šviesa.Padaryti jūsų sodas gražesnė.

Jis gali būti naudojamas kelis kartus, jų gyvenimo trukmė trunka iki 15 metų.

Netoksiškas ir beskonis, ne-radioaktyviųjų, ekologiška derva, ne mineralinis.

Techniniai duomenys:

Spalva: daugiaspalvis, balta, šviesiai mėlyna, žalia, geltona, rožinė (pasirinktinai)

Kiekis: 50pcs

Pakuotės dydis: 115 * 110 * 20mm / 4.5 * 4.3 * 0.8 į

Pakuotės svoris: 110g / 3.9 unciją

Paketų sąrašo:

50 * Akmenys

Žymos: akvariumo dekoracija, fluval filtras, groot akvariumo apdaila, akvariumas uv, akvariumo dekoras, jacare akvariumas ornamentu, sobo akvariumo reikmenys, dekoro žuvų bakas, akvariumas, priedų akvariumas

Funkcija 1 Švyti Tamsoje Akvariumas Akmens
spalva daugiaspalvis, balta, šviesiai mėlyna, žalia, geltona, rožinė
Vandens Papuošalai Tipas Dekoratyvinis Marmuro
Medžiaga Dirbtinio akmens liuminescencinių
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas žuvys
Svoris 115g
Dropshipping/didmeninės Parama
Punktas Liuminescencinės Akvariumo Apdaila

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų