2 Sluoksnių Surinkti Virtuvės Darbastalio Kambarį Plastiko Apdaila, Lentynos, Vonios Kambarys Stalviršio, Tualetas, Sandėliavimo Lentynos Organizatorius

€5.61

€9.84

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

2 Sluoksnių Surinkti Virtuvės Darbastalio Kambarį Plastiko Apdaila, Lentynos, Vonios Kambarys Stalviršio, Tualetas, Sandėliavimo Lentynos Organizatorius

Aprašymas

Atkurti ir tvarkyti savo virtuvėje su šiuo stalčiuko, ir sugrąžinti šviežia jausmas, kad savo sweet home.Su paprastas ir praktiškas dizainas, jūs galite naudoti ją lengvai.Idealiai tinka virtuvėje, parduotuvėje ir pan., laikyti savo namuose, arba jūsų parduotuvėje tvarkinga.

Funkcija

- Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: Apie 21.5x14x20cm.

- PATVARUS KOKYBĖ: Ši dušo stovas yra pagamintas iš tvirtos, kietos medžiagos, kuri gali užtikrinti kokybę, ilgaamžiškumą.Be to, jos labai storos charakteristikos atsparumas korozijai ir sudėtinga deformacija.

- Visos jūsų dienos essentials " turės savo vietą.

- DAUGIAFUNKCĮ: Jis gali laikyti muilas, šampūnas, veido valiklis, losjonas, teptukai ir t.t.Tai puikiai jums organizuoti visus viskas jūsų vonios kambarys švarus ir tvarkingas.

- LENGVAS MONTAVIMAS: Ji gali būti įdiegta į bet kokio lygaus paviršiaus.Nuimamas kampe dušo lentynos daro tai patogiai ir racionaliai išnaudoti erdvę.

- Organizuoti savo erdvę su šiuo sandėliavimo lentynos, išlaikyti savo namų švarus.

- Gražus dizainas yra taip pat dekoro jūsų namuose.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitorių šviesumas,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x stalčiuko

Žymos: plastikiniai saugojimo vienetą, stalviršio lentynos, stalinio stovo, plastikiniai rankšluostį, biuro lentynos, grindų lentynos, stalviršio saugojimas, ekranas stelažo lentynos, vonios kambarys saugojimo vienetą, lauke meduoliai su imbiero priedais

Medžiaga PP

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų