Aukštos Kokybės Vandeniui Sofa Cover Ruožas Atsilošti Kėdėje Padengti Storu Žakardo Kieta Minkšta Užvalkalai

€19.95

€23.46

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Atnaujintas Audinys : žakardo Modelis.Žakardo Megzti Audinio, labai tvirtas, minkštas ir gerai įrengtas.Daug galimybių gaivus sofa atrodo ir kambarį apdaila.

Matavimas: Recliner padengti atitinka sėdynės plotis (23"-35").Aukštos rekomenduojamas tiek odos ir audinio sofos.Pls priemonė jūsų sofos dydį, prieš perkant.Pakuotė: 4 vnt m. EVA krepšys

Transformacija ir Apsauga : žakardo recliner dangtelį galite paversti jūsų senas sofos nauja, ir apsaugoti savo nauja sofa iš išsiliejimo, dėmių, kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.Tai yra geras pasirinkimas už kambarį apdaila.

Lengva įdiegti: Į recliner slipcover apima 4 gabalus su nurodymus etiketėse.Išsamus manipuliavimo pls kreiptis į mūsų montavimo instrukcija vaizdo.Tuck nei audinio t o, kad ji puikiai įrengtas.

Lengva Priežiūra ir Garantijos :skalbti Mašinoje lengva priežiūra ir aptarnavimas.Atskirai šaltame vandenyje, švelniai ciklo, nenaudokite baliklių ar geležies.

Žymos: kėdė padengti sofa, 3 vietų padengti sofa, kilimų vandeniui sofa, fortepijonas viršelis kokybės, fotelis ir sofa dangtis, kėdžių apmušalų, dangčių, dangtelį nustatyti sofa, sėdimos vietos vandeniui sofa, taupe kėdės apima, recliner kėdės padengti didelius

Modelio Tipas Kietas
Gamyba Sofa Dangtis
Dydis 1 seat
Medžiaga 100% Poliesteris
modelis Paprastas Dažyti
Modelio Numeris Sofa Dangtis
Stilius Modernus
Taikoma Sofa -Vietė Sofa
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų