Vonia Kūdikių Suaugusiųjų Universalios Lankstymo Vonia Animacinių filmų Kūdikio Plaukti Kubilai Vonia Suaugusiųjų Vonios Barelį Namų Vonioje Kibirą 6 rūšių

€25.33

€41.51

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dydis:

L:65*65cm

S:50*50cm

Aplinkai Medžiaga: Importuojamų Ne toksiška PVC susitikti kiekis bandymo standartas,draugiškos aplinkai ir tvirtos, todėl jūs galite mėgautis vonioje, be jokių rūpesčių.

Lengvai Sulankstomas ir Telpančių: Šis lankstymo nešiojamų vonia gali naudoti convenientlly vidaus ir lauko, jūs galite mėgautis spa laiko bet kada, bet kur tik pumpuojant jį į viršų.

Pakankamai Vietos, kad: galite ruožas savo kojas laisvai vandens, pakankamai didelis, kad suaugusiųjų ir vaikų.

Sveikos Pagerinti: Atsižvelgiant reguliariai vonios padeda pašalinti toksinus iš jūsų kūno ir pagerinti bendrą fizinę ištvermę

Pakuotėje: 1 x Vonia 1 x Drenažo Vamzdis 6 x Rėmo vamzdis

Patarimai:

1) safty, jei kūdikiams ir mažiems vaikams amžiaus silpnas žmonių yra naudojant jį, prašome įsitikinkite, kad yra suaugusiųjų rūpintis jais visą laiką.

2) siekiant išvengti šilumos nuostolių, pirtis barelį injekcijos turėtų būti pirmoji injekcija šalto vandens, karšto vandens pakartotinio injekcijos.

3) nelieskite su dalykų aukštos temperatūros per 60℃, ilgo laiko buvimo saulėje, aštrių daiktų ir cheminių medžiagų, lengva, sukelia plastiko puvinio.

4) vonioje yra naujas, uždaromos vyniojimo siuntimo metu, tai yra, paprastai, jei yra tam tikras kvapas, kai pirmą kartą jį atidaryti, naudoti vandens nuplauti, įdėti į vėdinamoje vietoje, kvapas greitai dingsta.

Žymos: ekologinio, suaugusiųjų baseinas vonia, statinėje vynas, karšto spa vonia, sulenkite vonia, pavadinimas šaukštas, sofos miegamasis, vonios kartus, pripučiami kūdikių vonios, vonia

Tipas 5
Kilmės KN(Kilmės)
Produktas Bendras Vonios Barelį
7 tipas
Tipo 6
Tipas 8
Funkcija Įžuvinti
Amžiaus Grupė Suaugusieji
2 tipas
PADENGTI Be Dangčio
Modelio Numeris MA-3306
Tipas 4
3 tipas
Medžiaga Plastikiniai
Tipas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų