Kietas Tiro Juodo Aksomo Bateliai Kutai Siuvinėjimo Mokasīni Vyrų Šlepetės Vestuvinė Suknelė, Bateliai, Natūralios Odos Atsitiktinis Oficialų Butai

€55.82

€93.04

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kietas Tiro Aksomo Šlepetės Vyrams Mokasīni, vyriški Butai Šalies Vestuvinė Suknelė, Bateliai Rūkymas Paslysti ant Mokasinai Atsitiktinis natūralios Odos verslo oficialų batai

Apmokėjimas:

1. Mes priimame Alipay Čia .Vizos Ir "Mastercard", Kreditinė Kortelė , Banko Pavedimu,Ebs.

2. Visų Didelių Kredito Kortelės Yra Acceted Per Saugių Atsiskaitymų Proccessor.

Pristatymas:

1. Jūsų prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrinti mokėjimo per 24 valandas.Į rankas data 1-3 darbo dienas.

2. Mes laivas ir visi mūsų daiktai worldwode DHL,ar AVS Kinija paštu, oro paštu , El. paketas, gabenimas Kinija paštu, oro paštu, paprastai tai užtrunka 20-70days atvykti .Pristatymas per DHL, paprastai ji trunka 5-7days atvykti .Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

3. Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

4. prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus

Grąžinimo Ir Keitimo:

1. 100% visų pristatytų produktų, kokybiškai ir pagal griežtus patikrinimo prieš išsiuntimą.Mes tey mūsų geriausia, kad būtų išvengta bet kokios kokybės problema.

2. jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją su 15days pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.prašome susisiekti su mūsų prieš jums grąžinti.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.jeigu prekės yra pažeistos, arba kai jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. ( Atgal ir transporto išlaidos turėtų imtis pirkėjas )

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų.prašome nedvejodami kreipkitės į mus per "Mano Pranešimą" ar "Prašo Parduoti Klausimus" prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes paslaugas jums, kol jūsų patenkintas.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamas.

Susisiekite su mumis:

susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Visi el. laiškai bus atsakyti per 24 valandos, išskyrus švenčių.Mūsų darbo laikas : nuo 9 ryto iki 7 val. pekino laiku (UTC/GMT+8hours)

Mes jau www.dazasvydziomusiai.lt per 3 metus.mes vertas jūsų pasitikėjimo!!!

Žymos: loafer mulas, siuvinėjimo mulas, mulas batų moterys, kelionės suknelė bateliai, vyrai baseinas batai, vyrai kambariniai batai, vyrai suknelė batų stilių, tiulio suknelė bateliai, aksomo šlepetės, siuvinėjimo šlepetė

Padas Medžiaga Guma
Proga Vestuvių, pobūvių,banketų prom, kasdien
Stilius mokasīni, ŠLEPETĖS
Batai Tipas Pagrindinis
Kilmės KN(Kilmės)
Pado tipas Butai
Taikomos Suaugusiųjų
Dydis us5 6 7 8 8.5 9 10 11 12 13
Pamušalas Natūralios Odos
Batviršio Medžiaga Velvet
Uždaryti Tipas Slip-On
Papuošalai Siuvinėjimo Kutai
Sezonas Pavasario/Rudens
kasdien laisvalaikio bateliai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Spalvos juoda
Prekės Pavadinimas KIETAS TIRO
Modelio Tipas Kietas
Lytis Vyrų Vyrų Vyras
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Modelio Numeris COOL001650
Vidpadžio Medžiaga Visiškai Grūdų Odos
Collocation Suknelė, batai, Ponai batai verslo batai, biuro batai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų