50Pcs Prieinamą Samsung Galaxy S6 S7 krašto S8 S9 S10 Pastaba 8 9 10 Plius Galinio Baterijos Dangtelio Galinio Stiklo Skydelis Durų Būsto Atveju

€59.11

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto specifikacija :

Kokybė: Originalus, 100% bandymai ir patikra prieš siunčiant.

Garantija: 6 mėn.

Tinka: Už S8 telefonas.Dėmesio: 1. Prašome išbandyti produktą PRIEŠ diegiant produktą į savo telefoną.Jokių problemų su produkto, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis. 2. Mes nesame atsakingi už problemų, įdiegus vaistą, Kai kurie pirkėjai yra ne kvalifikacijos įdiegti dalys ir visada pertraukos dalys montuojant. 3. Taigi, mes rekomenduojame, ne technicial asmuo įdiegti dalys, į telefoną.

4.Prašome nereikia pridėti jokių nuotraukų, kai kurios mus atsiliepimų.Skelbimas:

1. Prašome, Prašome, Prašome susisiekti ir pasikalbėti su mumis iš anksto, jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą su jumis.

2. Mes neturime sveiki atvykę asmenys, kurie atidaryti ginčo tiesiogiai nepasitarę su mumis.

3. Mums labai malonu, kad jūs, laivybos mūsų sotre.Mes padarysime viską, kad prodive aukštos kokybės produktas ir geras aptarnavimas po pardavimo.Mėgautis savo pirkinių čia.

Žymos: stiklo m20 "samsung", samsung s8 plius priekinio stiklo skydelis, baterija s8, folija s8, atgal akumuliatoriaus dangtelį samsung note 9, baterija atveju, įkroviklis, baterija g955, baterija atveju galaxy s6, "samsung s9 touch panel, matte screen protector filmas xiaomi redmi 5 pastaba.

Prekės Pavadinimas LOVAIN
Modelio Numeris "Samsung S6 S7 S8 S9 S10
Dizainas BARAS
Medžiaga Stiklas
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės "Samsung"
Suderinama Samsung Modelis Galaxy S8

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų