Abstrakti Pastato Konstrukcijos Geometrija, Drobė, Tapyba Apdailos Plakatas ir Spausdinimo Gyvenimo Kambario, Miegamasis Nuotrauką Sienos Menas Namų Dekoro

€6.47

€10.61

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PRODUKTŲ VADOVAS

Mūsų parduotuvė apdailos paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės drobės, su turtingu spausdinimo spalvos, plonos tekstūros, atsparus vandeniui ir drėgmei, didelis atsparumas tempimui, ir akivaizdu, spausdinimo poveikis nei kitų drobių. -Taikoma vietų: gyvenamasis kambarys, Miegamasis, Vaikų kambarys.Fono sienos,Vestuvių Dekoravimas,Virtuvės Restoranas,Viešbutis,.,Ligoninė,Baras ir kt. -Mūsų dekoratyviniai paveikslai neturi sienų.Jei jums reikalingas sienų, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą. -Jei Norite, Kad Kiti Dydžiai Ar Spausdinti Savo Nuotrauką, Prašome Susisiekti Su Mumis. -Pastaba: plakatų tik, išskyrus medinis rėmas.

PRISTATYMAS INSTRUKCIJOS

-Mūsų parduotuvėje bus proceso tvarka ir siųsti logistikos informacija sekimo numerį per 1-3 darbo dienas.prašome susisiekti su mumis, jei turite klausimų.

PASTABA

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą; - Jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir logistikos kanalus, prašome susisiekti su mumis, ačiū.

PASLAUGOS DETALĖS

100% Pasitenkinimas garantuotas.Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.

Žymos: vroom sienų apdaila, namų, persiko spalvos dekoration, a380, plakatas vienaragis, plastikiniai ženklas stovi, didelis abstraktūs paveikslai tapyba, vieno sienos lentynos dekoratyvinis, nuotaka sienų dekoras, eidos tomb raider

Nuotrauka Forma lėktuvas
Numeris Vieną plotis
Formos Vertikalus Stačiakampis
Forma Vieną
Namo Apdaila gyvenamasis kambarys, Vaikų Kambarys, vestuvių dekoravimas
Pakuotė PVC vamzdis
Rėmas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Dydis 13X18cm,15X20cm,21X30cm,30X40cm,40X50cm,40X60cm,50X70cm,60X80cm
Dalykai Natiurmortas
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Namų Dekoras Drop laivyba
Paramos Bazės Drobė
Modelio Numeris Sienų dekoras tapyba
Unikali Dovana Taip
Technics Purškiamojo Dažymo
Originalus No
Įrenginio Tipas gabalas
Rėmelio režimu Neįrėminti
Apdaila Plakatai Ir Spausdina
spalva Balta Raudona
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Modernus
Medžiaga Drobė
Technologijos Purškimas
Pagrindinės Medžiagos Drobė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų