Dirbtinis Bijūnas Šilko Gėlės Netikrą Bijūnų Puokštės Namų Stalo Centerpieces Vestuves Apdaila

€3.29

€4.11

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produktų išsamiai:

Medžiaga:plastikas ,Šilkas ir Poliesteris Matmenys: Kiekviena puokštė turi 7 kotus,Su 5 gėlių.Kiekvieną bijūnas apie D - 2.36" Bendras ilgis: 11.8 colių.

Tinka: Namų, Stalas, Viešbutis, Interneto baras, Sienos, Sodas, Vestuves, Susirinkimą, Kambario dekoracija.Neįtikėtina, Realus: Plastikiniai augalai yra atsparus uv ir niekada išnyks.Šie tikroviški dirbtiniais gėlės atrodo toks energingas ir gyvas.Valymas: Reguliariai valyti rekomenduojama, Nuvalykite sausa šluoste arba purkšti, kai dulkėtas.Paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes laukiame, kad siūlome geriausias paslaugas, kaip mes galime.

♥ Pranešimas:

1. Nes kiekvienas filialas yra per ilgas, mes lenkimo juos paketą.Kai gaunate produktą, ištiesinta jį!Jis neturės įtakos išvaizdą!Gal mažai gėlių užsnūsti, pristatymo, tiesiog prijunkite prie šakos.Tada bus GERAI!Prašome atidžiai perskaityti ir pagalvoti apie tai prieš apsipirkti. 2. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. 3. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome nepamiršti.Jei gėlė yra deformuojamas šiaip ar taip, Nesijaudinkite~tai gali būti virtos su vandeniu arba pateikti saulė ar pateikti ranka lengvai.

Žymos: puošmena dalys, star puošmena, dėžės puošmena, žalia puošmena, puošmena kūrybos, plokštė puošmena, šviesos puošmena, šviesus puošmena, afrikos puošmena, puošmena puodeliai

Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Modelio Numeris CH5133
Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Stilius Gėlė
Proga Vestuvės
Medžiaga 90% Šilko 10% Plastiko
Tipas Bijūnas
Prekės Pavadinimas Grashx
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų