Epoksidinės Dervos & Kietiklis Rinkinys Pluoštu Sustiprinto Polimero Derva Kompozicinės Medžiagos

€15.90

€19.63

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

100% brand new ir aukštos kokybės

Eksploatacinės savybės:

Šis produktas yra kambario temperatūra sūdymo visiškai skaidri epoksidinė derva ir visiškai skaidri epoksidinės dervos kietiklis, su mažo klampumo, geras takumas, didelio stiprumo, ne trapi, skaidri gydant, aliejus, atsparumas, atsparumas vandeniui, atsparumas senėjimo, aplinkos apsaugos, saugos, paprasta naudoti ir pan.Taikymo sritis: Taikomas pelėsių gamyba, stiklo tiesiog padarė, knygos kino Grūdinimas, Cheminės korozijos, civilinė statybos medžiagos, remontas, elektroniniai komponentai ir dalys, uždarymo ir pakavimo.

Atsargumo priemonių (prašome atidžiai perskaityti prieš pradedant naudoti):

1: Dervos, klijai kietėjimo greitis yra susijusi su tomas dydis ir temperatūra, storesnį klijų sluoksnį, greičiau išgydyti, kuo didesnė temperatūra, tuo greičiau išgydyti.Todėl, kuo labiau maišyti, trumpesnio veikimo laikas, didesnis dydis antspaudas bus, tuo lėčiau atvirkščiai.

2: Derva ir kietiklis reakcija bus karšta, storesnį klijų sluoksnį gaminti daugiau šilumos, šilumos surinkimas turi burbulai pagaminti, taigi atitikimo klijai turi būti naudojami greitai, teptuku plonu bus sukietėti lėtai.

3: A, b dviejų grupių, turėtų būti griežtai proporcingas svėrimo, b komponentai per daug arba per mažai įtakos gydant; A, b du komponentus sumaišyti, turi maišykite tolygiai maišant, netolygus bus sukelti dalis sūrymo, dalis ne kietėjimo sąlygos.

4: Klijai kietėjimo procesas, kietiklis bus čiulpia banga, kai oro drėgnumas yra didelis, po sūdymo paviršius yra sluoksnio ir riebiai jausmas, kad kietėjimo procesas laikyti sausoje, ne sukietėti drėgnumo aplinkoje, kai aliejus yra gaminamas, galite sauso paviršiaus, ir tada šlifavimo švitriniu popieriumi.

5: Kai temperatūra yra žema, dalis turės kristalizacijos reiškinys, pvz., gamybai, gumos granulių šlakas arba visiškai užšaldyti, kai klijai gali būti šildomas, kad temperatūra bus atidaryti, po atidarymo, gali būti naudojamas įprastai, neturi įtakos veikimui;

6: Naudoti, yra atsargūs, ne liesti odą, kontakto su oda kartais bus alergiškas reiškinys pagaminta!Nereikia įėjimo ir akis!

7: Prieš naudojant šį produktą dideliais kiekiais, pabandykite jį iš anksto, kad išvengti klaidų!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų.

Specifikacija:

Epoksidinės Dervos talpa: 350g

Kietiklis talpa: 100g

Epoksidinės Dervos dydis: 6x13cm/2.36x5.12inch

Kietiklis dydis: 4.5x10.7cm/1.77x4.21inch

Spalva: Skaidrus

Kiekis: 2 Vnt.

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Epoksidinės Dervos

1 x kietiklis

Žymos: raundas epoksidinių klijų, epoxi dervos klijai kristalų (lcd), forma derva, 1 kg epoksidines dervos, epoksidine derva, epoksidinė, epoxid, juodos spalvos epoksidinių klijų, epoxi klijai, 5 kg epoksidines dervos, stiklo pluošto derva

Modelio Numeris 1AA101415
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Epoksidinės dervos
Prekės Pavadinimas OOTDTY

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų