Dviračių Bell Retro Vario Varpas Garso Kokybės Trapumą Kelių Dviračių Priedai, Įranga Taikoma, Didžiausias Rankenos Diametras 3.8 cm

€2.07

€3.75

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dviračio Rankenos Žiedas Varpas Universalus Dviratis Įspėjamojo Garso Signalo Retro Žiedas Varpas Lauko Kalnų Saugos Dviračių Priedai

Universali rankenos, be įrankių diegimą.

Balsas garsiai ir uodegos garsas yra ilgas.

Medžiaga: Varis + inžinerijos plastiko

Spalva: Juoda, Aukso, Sidabro

Rankenos skersmuo: 16-38mm/0.63-1.5

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 X Greitai Nuimamas Bell

1.Mes išsiųsti prekes per 4 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

2.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

3.Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, Prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

1.Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo.Mokėjimo būdas: kreditinė kortelė; moneybookers; T/T; vakarų ir pan.

2. Prašome sumokėti per 3 dienų nuo užsakymo.

1.Kaip savo atsiliepimus (5 žvaigždutes) - tai tikrai labai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ačiū!

2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, arba paliekant pranešimus.Mes visada turės atsakyti jums.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.Dėkojame už jūsų paramą!Have a nice day!

Žymos: stiklo lubos, atspalvis, smart watch x sportas, nepriklausomybės dviratį 125 malcor, poncho antklodė etsy, apšvietimo mašina 2w, foto lipdukas, etikete, poncho kūdikių vintige, plonas lovio sodinamoji, nuotraukų stendas, lauko

Modelio Numeris Greitai Nuimamas Bell A30729
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Vario + inžinerijos plasti
Tipas Įprasta Bell
Dydis 69x30x30mm/2.72x1.18x1.18in
Sertifikavimo CE

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų