Elastinga Sofa Padengti Kambarį Spandex Sofa Slipcover Tinka Kampe Sofa Dangtis Dangtis, sofa Audinio Baldai Raštas

€14.41

€33.50

-56 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Funkcija

-Didelio tankio audinys apsaugo jūsų sofa iš netikėtų vietų. Ekrano spausdinimo technologija, gauti puikių spalvų. -Elastingas audinys lengviau montavimas. -Venday Dizaino Sponge bar siūlo puikiai tinka ir rankenos, neslidžios. -Įvairių spalvų ir dizaino brėžinius, kad atitiktų bet kokio interjero puošmena. -Galima naudoti iš namų, viešbučio ar specialių renginių. -Jis turi 4 rūšių, kurios tiks įvairių sofos ir foteliai. -Tai mašina galima skalbti.

Dydis Vadovas

Išmatuoti dydį savo sofos atsargiai, prašom.Prašome atkreipti dėmesį, rankenos taip pat.Kitaip, sofos padengti gali atrodyti blogai, ant sofos. 1. Prie sofos uždenkite vieną vietą, sofos ilgis turi būti tarp 90 ir 140 cm. 2. Prie sofos uždenkite du krėslai, sofos ilgis turi būti tarp 145 - 185 cm. 3. Prie sofos uždenkite trys sėdimos vietos, sofos ilgis turi būti tarp 195 - 230 cm. 4. Prie sofos uždenkite keturios sėdimos vietos, sofos ilgis turi būti tarp 235 - 300 cm. 5. Už grupinių sofos ar kampo sofos, mes rekomenduojame jums įsigyti du dangteliai.Viršelio dydis priklauso nuo ilgio AA, BB ir CC linijos.Pavyzdžiui: jeigu AA = 200 cm, BB = 160 cm, tada jūs turite įsigyti trijų sėdynės padengti ir du-sėdynės padengti.

Diegimo veiksmus

1 žingsnis: Rasti etiketėje antgalio dangtelį.Uždėkite dangtį ant sofos taip, kad etiketė ant sofos atlošo.2 žingsnis: užtepkite audinys tolygiai per sofa.Reguliuoti centre jūsų antgalio dangtelį tarp rankenos.Stumti balta kempinė cilindrai, į tarpus tarp pagalvėlės.Tai lems sofos uždengti ir padėti išlaikyti audinio formos stora.3 žingsnis: Dabar pakreipti sofa iki ir kaklaraištis elastinga ryšius sandariai.Pabandykite traukdami į priekį ir atgal, taip pat abiejose pusėse.4 žingsnis: traukti visus perteklinė audinio ir klijuoti jį tvirtai į raukšlę tarp rankenos ir sėdynė.5 žingsnis: dabar įdėti pagalvės arba dekoratyvinės pagalvėlės ant sofos ir atsipalaiduoti!

Daugiau galimybių

Kaip skalbti

1. Plauti skalbimo mašinoje su laiku vandens 2. Niekada nenaudokite chloro baliklių 3. Naudoti žemos temperatūros garo lygintuvas 4. Nuplaukite tamsios spalvos atskirai

Dėmesio

1. Stenkitės nenaudoti baliklio plauti ji 2. Nuplaukite jį su suknele ar panašios spalvos drabužiais.

Pastabos

1. Rankinis matavimas, klaida 1-4 cm yra priimtinas. 2. Jei norite pakeisti, atsiradusiems dėl netinkamo dydžio, prašome susisiekti su mumis. 3. Pristatymas greitas ir nemokamas, be papildomų muitų. 4. Dydis sofa arba padengti nėra vienoda įvairiose šalyse.Prašome padaryti tinkamą mokslinių tyrimų ir tiksliai patikrinti juos prieš jums pirkti. 5. Tolimojo kelionės gali sukelti produkto kartus, arba trupėti.Tačiau tai neturės įtakos kokybei ir gaminio naudojimo. 6. Mes ne pasiūlyti mažmeninės pakuotės paslaugos.Jei jūs perkate produktą komerciniais tikslais ar dovana, apsvarstyti pakavimo sau. 7. Dėl įvairių ekranus, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.Tačiau, mes garantuojame, kad stilius bus toks pat, kaip parodyta paveikslėlyje.Tuo atveju, jei jums rasti bet kokius sunkumus, naudodami mūsų svetainėje arba pateikiant užsakymą, prašome susisiekti su mumis.

Nemokamas pristatymas

1. Mes visi užsakymai laivas per 5 dienas, nes kai saugumo kontrolę pagal www.dazasvydziomusiai.lt.Pristatymo terminas gali būti pratęstas atostogų. 2. Jūsų produktas bus jums pristatyta per 10 iki 60 dienų.Šalyse, kuriose mes gauname mažiau užsakymų, pristatymo laikas, bus 120 dienų. 3. Mes teigia, kad būti atsakingas už bet kokią neteisingą pristatymo ir kokybės problemas produkto. 4.Bendrovė neatsako už nemokant jokių muitų mokesčių paskirties šalyje. 5.reikalinga informacija, įskaitant adresą, pašto kodą, telefono numeris, mobiliojo telefono numeris, kuris turi būti išsamūs ir tikslūs. 6. Bet kuriam klientui, kuris turi rusijos pilietybę, prašome pateikti savo vardą, pavardę, už išsamų pristatymą jūsų produktus. 7. Platintojai, didmenininkai, rekomenduojama susisiekti su mumis tiesiogiai už geriausias kainas, taip pat siuntimo nuolaidos. 8 Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu naudojamas laivybos savo produktus, Jungtinėse valstijose, Europoje ir kitose pasaulio dalyse.Ji paprastai trunka 15-45 dienų pristatyti siuntą jums.Jei iš viso pirkti viršija $180, ar AVS DHL bus atsakinga už tiekti savo produktus į jus.Jei turite laivybos mėgstamą, prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums.

Grąžinti

Mes įsitikinkite, kad patikrinti visus produktus, prieš siunčiant juos į jus.Tuo atveju, kai prekė yra sugadinta siuntimo metu, ar pristatymas, nedvejodami skambinti ir leiskite mums žinoti, per ateinančias septynias dienas.Mūsų klientų aptarnavimo komanda, atsiųsime jums pakeisti savo užsakymo patikrinę užsakymus, nemokamai, arba grąžinsime jūsų pinigus.Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis motyvas.

Žymos: padengti sofe, trumpas sofos apima, atveju pagalvėlė, kilim, kuriems sofa, europos žakardo sofa dangtis, dekoro sofa apima, padengti sofa vandeniui, nustatyti kampe sofa apima, funiture už kambarį, sofos padengti sofa

Dropshipping Paslaugos Taip
Kilmės KN(Kilmės)
modelis SPAUSDINTI
Dydis 145-185cm
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Prekės Pavadinimas Sofa Dangtis
Taikoma Sofa Dukart sėdynės Sofa
kilmės vieta kinijos
Stilius Modernus
Medžiaga 92% Poliesterio ir 8% Spandex
Modelio Numeris Sofa Dangtis
Naudojimo Sritis Namai,gyvenamasis kambarys,Atsparūs Baldai Raštas Sofa,Vidaus Lauko
Gamyba Sofa Dangtis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų