2" Plieno V-Žiedas Bolton Priekaba Krovinių Kaklaraištis-Žemyn Inkaro pakeičia D-Žiedas Plastiko Flush Mount Visos Montavimo Priekabos Sunkvežimių Sandėlyje

€13.99

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Krovinių Kaklaraištis-Žemyn, Inkarai,8PCS 2" Skersmens Juodo Plieno V-Žiedas Bolton Priekaba Inkaro

【STRONG & PATVARUS】 Šiuos priedus, turi didelio stiprumo plieno konstrukcijos stiprumą ir ilgaamžiškumą, ir turėti asamblėjos pertraukos stiprumo 3000 svarų ir nuostabus saugi darbinė apkrova 1000 svarų.

【PLATUS】 Inkaro visų logistikos kaklaraištis-žemyn, reketu ir cam sagtis dirželiai, lynų, kablių ir grandinių saugus krovinių visų dydžių ir svorių - dviračiai, Keturračiai, UTVs, keturračiai, motociklai, baldai, stovyklavimo įranga, pristatymo dėžes, prietaisų, sunkiųjų mašinų ir elektros įrankiais, ir kitus krovinius.

【LENGVAS MONTAVIMAS】 Pagal sriegių sriegimo a ar varžto per 13/32" skersmens varžtų skylės tvirtinimo apkaba ir užtikrinti, kad bet kuri medžio ar metalo paviršių, pvz., mikroautobusų ir Visureigių, interjero krovininiai mikroautobusai, uždaras langelyje sunkvežimiai, pikapas lovos ir tailgates, motociklas, priekabos, flatbeds, valtys, sandėliuose ir garažuose,komunalinių paslaugų ir kraštovaizdžio priekabų.

【Antikorozinės & RŪDŽIŲ】 V-žiedas kaklaraištis-žemyn inkarai yra pagaminti iš didelio stiprio vientiso plieno ir dažytos, su aukštos kokybės juoda apsaugine danga užtikrinti, jie nėra korozijos ir rūdžių spalvos per ilgų darbo valandų.

Žymos: žvejybos replės pesca, dt rc valtis, virvės gervė, valtis pvc, karavanas rv, paveldo baidarių priedai, žvejybos signalizacijos sistemos, finansų žvejybos įrankių, karinės žvejybos kėdė, sandėlyje

Medžiaga PLIENO
Dydis 2 inches
Tipas bollard
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų