5MP Mini PTZ Kamera, Wifi H. 265 Auto Stebėjimo ONVIF Belaidė IP Kamera 4x Skaitmeninis Priartinimas AI Žmogaus Aptikimo Dual Šviesos Šaltinis ICSEE

€20.03

€41.73

-52 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

*HD 2MP/5MP Resoluton galimybė; *Paramos tiesa humanoidų protingas įspėjimo dvigubas šviesos; *Paramos juodos šviesos spalvotas, spalvoto nakties vizija yra aiški; *Trys režimai, preview, juodos šviesos spalvotas infraraudonųjų spindulių naktinio matymo dvigubas šviesos perspėjimas; *ONVIF palaikymas protokolo diktofonas pridėti; CMS kliento kompiuterio išsaugoti ir žaisti realiu laiku; *Aliarmo režime vartotojo nuostata: "PASIDARYK pats" pasirinktinis nustatymas katilėlis; *Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nėra signalo; * Pritaikyti nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis, 4w didelės galios; *PTZ: pasisuka 270 laipsnių į kairę ir į dešinę ir sukasi 90 laipsnių vertikaliai; *Dual 5DB Antena siunčia signalus, didelis pelnas dizainas, ir signalas yra didesnis ir stipresnis; *H. 265X naujos saugyklos projektavimo, TF kortelę saugojimas yra mažesnis, stabilesnis ir labiau patvarus; *Tris atitikimo ryšys režimai: AP hotspot tiesioginį ryšį/wireless WiFi connection/pareikšti tinklo prievadą, laidinis ryšys; *Išskirtinis patentuotas sferiniai terminio apdorojimo, su vidutiniškai30 laipsnių, leiskite ekrano poveikio šilumos sausas ir išnyksta; *Nemokamas 30 dienų nuotolinių išteklių saugyklos, duomenų saugumas yra labiau stabili, 1 kartų.

2MP, 5MP VS Aukštos Rezoliucijos

5MP vaizdo yra labiau rafinuotas,geriau šviesos soties,mažesnį triukšmą ir kiti privalumai

1.Pagrindinės Savybės:

Parama įvairių nacionalinių kalbų

(English/Chinese/Italian/Spanish/Japanese/Russian/French/German/Portuguese/Turkish/Polish/Romanian/Hungarian/Finnish/Persian/Thai/Greek/Brazilian/Hebrew/Indonesian/Arabic/Sweden/Czech/Bulgarian/Slovakia/Dutch)

2.Pakuotės Turinys

2MP Ne SD Kortelę = 2MP Kamera, Wifi(Nr. Apima SD Kortelės) 2MP Pridėti 32G Kortelę = 2MP Kamera, Wifi + 32GB SD Kortelėje 2MP Pridėti 64G Kortelę = 2MP Kamera, Wifi + 64GB SD Kortelę 2MP Pridėti 128G Kortelę = 2MP Kamera, Wifi + 128 GB SD Kortelė 5MP Ne SD Kortelę = 5MP Kamera, Wifi(Nr. Apima SD Kortelės) 5MP Pridėti 32G Kortelę = 5MP Kamera, Wifi + 32GB SD Kortelėje 5MP Pridėti 64G Kortelę = 5MP Kamera, Wifi + 64GB SD Kortelę 5MP Pridėti 128G Kortelę = 5MP Kamera, Wifi + 128 GB SD Kortelė

Humanoidų Nustatymo

Paramos kordono & perspėjimo zonos užsakymą aptikti nustatymas, Sumaišykite, linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus forma

PTZ Nuotolinio Valdymo Niekur

Kamera galvos yra sukiojamomis su 270° keptuvę ir 90°pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.

4.0 X Skaitmeninis Priartinimas

Šis fotoaparatas palaiko 4.0 X Skaitmeninis Priartinimas, Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių.

IP66 atsparus Vandeniui & Dulkėms

Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko , kuris yra atsparus vandeniui, sun-proof ir dulkėms.Jis tinka bet kokioje aplinkoje.

Smart Dual Šviesos Šaltinis

Built-in 4Pcs Baltas LED ir 4Pcs IR šviesos DIODAS, Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Tai įspūdingas mažai ginklas kovoje su nusikalstamumu.

Aišku, Dviejų Krypčių Garso

Kamera yra pastatytas su mikrofonu ir garsiakalbiu.Todėl jūs galite kalbėti su savo vaikais per savo Išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu, kada tik norite

Onvif Protokolas

Paramos onvif protokolą, galima prijungti prie trečiosios šalies NVR centralizuotas valdymas, kamera, mūsų NVR yra geriausias pasirinkimas.

Lanksčios Ir Saugios Saugojimo Funkcijos

Fotoaparatas palaiko iki 128 gb TF kortelių vietos atsarginės kopijos ir taip pat suteikia debesų saugyklos paslauga(Reikia mokėti papildomą mokestį)

P2P Nuotolinė Prieiga

Ačiū patogioje P2P technologija, dabar jūs galite peržiūrėti gyvai filmuotą medžiagą, jei norite, tiesiog prisijunkite P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ir pradėti stebėti savo namus ne kartą.

Bevielis/Laidinis Ryšys

Pagal jūsų poreikius, galite rinktis belaidį ryšį arba tinklo kabelį.

Prekės Informacija

Aukštos kokybės ABS plastiko, skirtos naudoti vidaus / lauko darbams.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , camera ptz, tptek ptz kamera, kamera onvif, ptz, priedų fotoaparatas dslr, vaizdo kamera, kamera icsee, ip kameros, dahua poe

Tipas IP Kameros
TF Kortelė NĖRA
Nuotolinių Išteklių Saugyklos Pirmą mėnesį nemokamai naudotis
darbinė temperatūra -35° ~ 55°
Jutiklis Prekės Sony
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Įrengimas Pusės
App iCsee, XMEye
Stilius Dome Kameros
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Ryšiai Wifi
Technologijos Centrinis
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Judesio Aptikimas Ai Žmogaus Aptikimo
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Megapikselių 5MP
Garso Išvesties 1CH BNC
Prekės Pavadinimas ANBIUX
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Modelio Numeris A8
Naktinio Matymo Spalva 4 Balta, Šviesos Diodai
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
spalva Balta
Matmenys (L x W x D)(mm) Kaip foto rodo
onvif Parama, darbas su NVR
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V
Auto Sekimas Parama
2 funkcija 5MP Wi-fi IP Kamera
Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo 4 IR Led
Energijos Sąnaudos(W) 8W
Žiūrėjimo Kampas 85°
Kilmės KN(Kilmės)
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Funkcija 1 1080P PTZ Kamera Lauko
Maitinimo Šaltinis Normalus
4X Skaitmeninis Priartinimas Parama
Sienos Laikiklis Pusės
Saugojimas Debesis, Sd Kortelės, NVR, Onvif
IR Atstumas(m) 20-30M
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Jutiklis CMOS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų