Išorinis Objektyvo Touch Ekranas Blackview A7 Touchscreen už Blackview A7 Pro Jutiklis skaitmeninis keitiklis Priekinis Stiklas Padėjėjas TAIP-5436

€4.03

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Išorinis Objektyvo Touch Ekranas Blackview A7 Touchscreen už Blackview A7 Pro Jutiklis skaitmeninis keitiklis Priekinis Stiklas Padėjėjas TAIP-5436

Dear klientas: Mes teikiame paslaugas tiek rusų ir anglų kalbomis.Bet klausimas, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada pasiruošę jums padėti!!!Funkcijos: 1. Kokybės kontrolė: Visi Mobiliojo Telefono lcd ir touch " ekranas asamblėjos tikrinimo mūsų profesionalių QC 2 grupė. Pakavimas: pakuotė touch ekranas yra antistatinis maišelis, tada įdėti į burbuliukų maišelį arba nedidelį langelį 3. Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 3 arba 5 dienas 4. Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių mobiliųjų telefonų ir tablet pc 5.Gaminti garantija : suteikiame 6 mėnesius garantija

Q: Garantijos?

A: Visi produktas 6 Mėnesių garantija.

B:Visi produktai yra testuojami darbo ir prieš išsiuntimą,Prašome susisiekti su mumis PER 3 DIENAS nuo gavimo sklype, jei esate nepatenkinti su produktų (Nekilnojamojo nuotraukas ir kitus įrodymus, turi būti pateiktas),mes siūlome jums Pakeitimas/Grąžinamosios išmokos, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta.

C:Vieni produktai yra testuojami darbo ir prieš išsiuntimą,Prašome susisiekti su mumis PER 3 DIENAS nuo gavimo sklype, jei esate nepatenkinti su produktų (Nekilnojamojo nuotraukas ir kitus įrodymus, turi būti pateiktas),mes siūlome jums Pakeitimas/Grąžinamosios išmokos, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta.

D:Dėl Pakeitimo, grąžinimo siuntimo mokestį apmoka Pirkėjas, Ir Pardavėjas bus sumokėti pakeitimo pristatymas.

Q: Kaip pasakyti, kurią Ekrano dalį, kurios jums reikia jūsų prietaisas?

A: LCD Tik: Jei vaizdas po stiklu yra pažeista ir touch panel yra NE tada, jums reikia tik LCD.

B:Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis: Jei viršuje touch panel arba stiklo viršuje yra įskilęs ar sulaužytas, bet vaizdą pagal tai gerai, tada jums reikia tik Touch Panel.

C:Pilnas Ekranas su Touch Panel ir LCD: Jei viršuje touch panel yra sugadintas, ir lcd vaizdas yra arba juodas skystis arba krekingo, jums reikia visą ekraną.

Q: Kodėl jums turėtų Pasitikėti M-yang?

A: Mes tik parduodame aukštos kokybės produktus, klientai nesijaudinkite dėl mūsų produktų kokybę.Mūsų privalumai-Geras kokybės ir Aukščiausios kokybės paslaugos.Esame sąžiningi/atsakinga ir Profesionali Komanda.

Q: ar tai Gali būti išsiųsti į savo šalį?

A: Mes galime siųsti daiktų, 99% pasaulio šalių.jei jūsų šalies negali būti pasirinkta dėl www.dazasvydziomusiai.lt , pls Susisiekti su mumis.

Q: Kaip galima Išspręsti problemas?

A: kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, nors www.dazasvydziomusiai.lt pranešimų centras arba Kiti metodai,(whatsapp/wechat 0086-15915951034) ir tt .. Jūsų Pasitenkinimas yra svarbiausia, mes turime išspręsti jūsų problemas, taip pat.

Apie Mus

M-Yang TARPTAUTINĖS PREKYBOS LIMITED (www.m-yang.net buvo įkurta 2010 m. buvo užsiima pardavimo pažangius produktus.išmaniųjų mobiliųjų telefonų dalių(lcd ekranas,jutiklinis ekranas,flex kabelis,korpusas,galinis dangtelis, skirtas "iphone", "Samsung", Skristi,Huanwei,xiaomi,meizu,lenovo,Digma,explay,bq ir pan.) ir automobilis vaizdo kameros(DVR)pardavimo.

Žymos: ofsetinės plokštės, a7 blackview, a7 jutiklis, gto 52, portabl spausdintuvą, spausdintuvo, epson spausdintuvo, blackview ekrano remontas, a7 ekranas, a7 ekranas

Modelio Numeris Už BlackView A7
Sertifikavimo NĖRA
Ekranas ≥5"
Kokybės Kontrolė Išbandyti Vieną
Kokybė 100% Brand New
spalva juoda
Modelis Nr. Padėjėjas, KAIP-5436
Dydis 5inch
Tipas jutiklinis ekranas
VIETA ORIGINALAS Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CTP PhoneParts

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų