4pc Medvilnės Šuo Virvės Kamuolys Žaislas Mazgas Šuniuką Kramtyti Žaislas, Katė, Kačiukas Dantų Valymas Žaislas Augintiniui Palying Kamuolys Mažas Vidutinis Didelis Šunų Žaislai

€6.21

€10.01

-37 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Į kramtyti žaislai yra pagaminti iš medvilnės virvės, kuri yra labai lanksti, tvirtas ir patvarus, ir nebus pažeisti jūsų šunys.

Šios 4 beveik nesunaikinami šunų žaislai šunims su kieta dantis ir yra patogu juos išlaikyti pramogauti už o.Puikus šuo kramto žaislus, skirta vidutinės ar didelės veislės šunims.

Veislės pakuotėje yra kietas šuo žaislų, kad galite naudoti kartu arba jie gali naudoti ne tik.Šis šuo virvę žaislų rinkinys ateina į įvairių formų ir dydžių žaisti atnešti, priešprieša, arba užimtas juos su begalinis graužti arba kratant.

Jūsų augintiniai bus gauti didžiulį pasitenkinimą iš šuns žaislas pluoštas.Jų dėmesį ir sutelkti dėmesį nustatytas chomping lynai bitai, jie tikriausiai mažėja stresas, nerimas ir nerimo.

Parodyti savo šuniuką, kai meilė!Šios veislės pakuotėje šunų žaislai yra puikus dovanų rinkinį, gimtadienius, visas šventes, ar tiesiog, kad jūsų šuo jaučiasi ypatingas be jokios priežasties ne visi.

Specifikacija:

Spalva: Spalvinga

Medžiaga: Medvilnės virvė

Dydis:

1#: Lyno ilgis 34cm

2#: Lyno ilgis 37cm

3#: Lyno ilgis 29cm

4#: Rutulio skersmuo 7cm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrosios prekės spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Pakavimo sąrašas

Rinkinį Sudaro: 4 x Šuo, virvė žaislas

Žymos: tesla 7 skaitmeninis keitiklis, tesla 25a įkroviklis, rele kawasaki 250, tiulio šydas minutę, išleidimo glock blk, pakeitimo n7 h4, tescoma duona dėžutę, juostelės kūdikių šalikas, metalo pallete mix

Rinkinys Tipas Taip
Tipas Šunys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Žaislai Tipas Lynai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų