PHMAX Moterų Slidinėjimo Kojinės Žiemą Šilumos Tirštėti Medvilnė, Kojinės, Veikia Kvėpuojantis Lauko Snieglenčių Slidinėjimo Kojinės MTB Ilgos Kojos Puskojinės

€14.07

€25.58

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas: Produkto pavadinimas: Moterų Žiemos Slidinėjimo Kojinės

Storis: Sustorėjimas F abrics: medvilnės

Stilius: Sportas

Tinkamas sezonas: žiema

Tinka sporto šakos: slidinėjimas, alpinizmas ir kiti lauko sporto Dydis Pasiūlymas:Dydis M Vamzdžio aukštis 33cm, vienintelis 20cm(Tinka dydis 35-39) savybės : 1.Kai temperatūra pradeda nuleisti, neleisk, kad šaltas oras jums žemyn!

2.Kojinės yra lengvas, kvėpuojantis, patogus ir minkštas, ir tinka odai, padeda vienintelis koja į kanalizaciją prakaitą, todėl jūsų ride jaučiasi sausa ir patogi.

3.Šios kojinės yra aukštos elastinga konstrukcija, gali veiksmingai wrap koja, sumažinti trintį judant, apsaugoti vienintelis pėdą nuo traumų.

4.Kojinės turi bauda kūrinys, siūlių siūles yra gerai, nėra lengva šlifuoti kojų ir patogūs dėvėti.

5.Mėgaukitės kasdieninę veiklą, nuo vaikščiojimo iki bėgimo gauti jums per savo darbo dieną, šių patvarus kojinės.

6.Šio tipo kojinių turi platų naudoja, ne tik gali būti naudojami dviračiai, snieglentės, slidinėjimas, alpinizmas, žygiai, bėgioti, žaisti kamuoliu ir kitų veiklos lauke, gali dėvėti tai, kojinių, kad jūs galite mėgautis malonus sportas.Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino,100% aukštos kokybės!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.dazasvydziomusiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: slidinėjimo, moterų bėgimas, darbo soks, kojinių moterims, žiemos moteris, trek kojinės moterims, bianchi, dviratis mtb, vyrai kumpinti kojinės, 10pairs kojinės moterims nustatyti

Departamentas Pavadinimas Moterų
Audinys Medvilnės 78.9%,nailonas 17.3%,spandex 1.9 pluošto 1,9 proc.
Dviračių Kojinės Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Prekės Pavadinimas phmax
Lytis MOTERIS
Pavadinimas Moterų Slidinėjimo Kojinės
Medžiaga Kita
Funkcija Kvėpuojantis , Patogus , Individualumą, Stabdžių megztinis
Dydis M(fit size 35-39)
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų