Zigbee 3.0 "PASIDARYK pats" Protingo Namo Automatizavimo stiprumą Nuotolinio Valdymo Dirbti su Echo Plius Alexa SmartThings Tinka Labiausiai Zigbee Hub

€16.46

€27.43

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Zigbee 3.0 "PASIDARYK pats" Smart stiprumą Valdytojas Protingo Namo Automatizavimo Prietaiso Nuotolinio Valdymo Dirbti su Echo Plius Alexa Smartthings Tinka Dauguma Zigbee3.0 Hub

Pagal MoesHouse

Produkto Savybės:

1.Smart ZigBee 3.0 Šviesos stiprumą :Suderinama su Echo Plius,Smartthings centru ir Mirktelėti centru.Nustatyti Ryškumą Per Jūsų Balso Asistentas arba Telefonu.

2. Nuotolinio Valdymo pultą ir " Smart App Valdymas: Parama Smart App Kontroliuoti nuotoliniu būdu valdyti smart phone.Vieną iš aukščiau ZigBee koncentratorius yra reikalaujama.

3.Balso Kontrolė: Kontrolės žibintai ir namų apyvokos prietaisus per "Amazon" Alexa laisvai balso kontroliuoti savo šviesos,kaip ilgai, kaip ten yra stabili ZigBee signalas.

4. Atsižvelgiant statusą, tinklas nestabilus arba ne tinklo,ZigBee 3.0 jungiklio yra tikrai nepakeičiamas, turi derinti su ZigBee vartai į formą, namų LAN,NE DAUGIAU NERIMAUTI, nėra tinklo.Jūs galėsite laisvai kontrolės prietaisų ir mėgautis daug daugiau laisvo gyvenimo būdo.

5.Šeimos Bendrinimo: Dalintis kontrolė su jūsų šeimos nariai ar draugai.Parama kelis telefonus valdyti vienu jungikliu arba vieno telefono į kontrolės kelis jungiklius tuo pačiu metu.

Pakavimo Sąrašas:

ZigBee 3.0 Smart Switch*1

Vartotojo Vadovas*1

Q&A :

1. Q:ar tai suderinama su "Google" Namuose?A: Taip,ką jums reikia padaryti, tai prisijungti prie "Google" namuose SmartThings ar kitus mazgus,ir tada jūs galėsite kontroliuoti per Google Namuose,taip pat Alexa. 2.Q:Ar man reikia hub dirbti su jungikliu?

A:Taip,zigbee koncentratorius yra būtina perjungti į darbą paprastai.ZigBee 3.0 jungiklio palaiko smartthings centru,Aidas Plius centru ir Mirktelėti centru.

3.Q:ar valdytojas dirbti su WiFi?

A:Ne,ji palaiko tik ZigBee protokolą.Nėra WiFi palaiko.

Žymos: dimeris sonoff, namų smart, pereiti zigbee, protingo namo automatization, led šviesos reguliatorius, alexa parama, mando " smart hub, smartthings hub alexa, aqara, moeshouse jungiklis

Išėjimo įtampa AC 85-265V 50/60Hz
Įėjimo įtampa AC 85-265V 50/60Hz
Vielos Skersmuo 20-12 AWG
Belaidžio Ryšio Protokolas Zigbee 3.0
Modelio Numeris Zigbee 3.0 Smart Switch
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Maksimali apkrova 250V/10A
zigbee IEEE 802.15.4
Juostele Ilgis 8-10MM

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų