Europos Retro Stiliaus Kaulų, Keramikos, Kavos Mup Arbatos Puodelis Vandens, Puodelis Arbatos Gėrimo Puodelis Ir Lėkštelė 180ml Aukso Modelis Kavos Drinkware 1set

€26.21

€27.58

-4 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

180ml Aukso Modelis Europos Stiliaus Retro Stiliaus Kaulų, Keramikos, Kavos Mup Arbatos Puodelis Vandens, Puodelis Arbatos Gėrimo Puodelis Ir Lėkštelė 1 vnt / set

Puodelio talpa: 180ml

Taurės burną 8cm/3.14"

Taurės aukštis 5.7 cm/2.24"

Lėkštės skersmuo 15cm/5.9"

rankinis matavimas bus mažai klaidų.prašome suprasti,

Klasikinis ir elegantiškas formos

Lengva naudoti ir valyti

Tinka su kava ir arbata

Nuostabi dovana šeimai ir draugams

1*puodelis,1*plokštė

saugus pakavimas

Apie Kaulų Kinija Kaulų Kinija yra hibridas sunku-pasta porceliano, kurių sudėtyje yra kaulų pelenų.Kaulų kinija yra labai sunku, intensyviai baltos ir leis šviesos praeiti pro jį.Stiprybės teikia sintezės kūno ingredientų, per padegimą.Ši unikali keramikos korpusas pagamintas iš toliau: 50% gyvūnų kaulų, 25% kinija molio, 25% kinijos akmens.Pirmą arba sausainių šaudymo 1200 C - 1300 C. Antra ar glost šaudymo 1050 C - 1100 C. Porcelaneous ware pirmą kartą buvo pagaminti Kinijoje, todėl jos bendras pavadinimas, kinija.Degintų kaulų pelenai yra naudojamas gaminant kaulų kinija ir sudaro apie 50% masės galutinis kūno receptas.Ji gaminama iš gyvūnų kaulų, kuris yra pirmasis tvarkomi, siekiant pašalinti bet kokias žemes, mėsos, kuri yra paprastai parduodami kaip pet maisto.Kaulas yra tada, apdorotus norint pašalinti klijų, kurie yra tvarkomi ir modernizuojami naudoti įprastu programos, kai klijai yra naudojami, taip pat dydžio brangaus popieriaus.Žalias kaulų, kuris yra į kairę nuo mėsos ir klijai buvo išgauti kaitinamas apie 1000 C, kuriai esant temperatūros visi likę organinės medžiagos yra deginamas ir struktūra, kaulų yra pakeistas į formą, tinkamą gaminti kaulų kinija.Aukštos temperatūros taip pat naudojama sterilizuoja kaulų.Prieš naudojimą kaulų yra smulkiai sumalti su vandeniu prieš įtraukti į kaulų kinija kūną ir jis yra degintų kaulų, kurie suteikia tradicinis anglų kaulų kinija savo vaiskumą ir baltumas.

APMOKĖJIMAS:

Apie mokėjimą, mūsų apsaugos tik suteikia mokėjimo būdų, kaip priimti www.dazasvydziomusiai.lt platformą, jūs galite sumokėti ant platformos šiais būdais:

PRISTATYMAS:

1. Tvarka bus išsiųsti per 7days kai gauti per AE saugumo.

2. Nemokamas pristatymas iki www.dazasvydziomusiai.lt standartas logistikos arba E-pakelis, Ji trunka 20 - 30 darbo dienų daugelyje šalių.

3. Jei jums reikia greitas pristatymas, prašome pasirinkti, EMS, DHL, "Fedex", Aramex, Ji trunka 3 - 10 darbo dienų.

4. Siekiant išvengti vartotojo problema, mes bus ženklas, sklypas su žemų kainų sąskaita, Paprastai yra mažiau nei 5 dallors.

GARANTIJA:

1. Išsiųsti arba grąžinti už skaldytų produktas dėl pristatymas.

2. mes esame atsakingi už bet kokius muitinės rinkliavos, mokesčiai ar rinkliavos, kreipkitės į artimiausią muitinės įstaigą daugiau informacijos

3. Mes priimame www.dazasvydziomusiai.lt grąžinimo politika; Pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.

DROP LAIVYBA:

Mes siūlome lašas laivybos verslo visame pasaulyje, 7-11 darbo dienų E-paketo pristatymas.Jūs galite siųsti CRV ar "EXCEL" jūs, jūsų užsakymų informacija, pasiūlysime atitinkamą sekimo numerį per 24 valandas.

ATSILIEPIMAI:

Prašome pateikti mums 5 pradeda teigiamų atsiliepimų po gauti savo sklypo.Prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

Žymos: auksiniai ryžiai, suknelė turkijos, europos stalo stilius, Kaulų Kinija, antowall porceliano, ryžių kinija indai, kaulų kinija vakarienė rinkinys, keraminės kavos puodelis, puodelis ir lėkštelė rinkinys, puodą lėkšte

Taikoma Vieta šeimos susibūrimai
Stilius Retro Viešbutis, restoranas, valgomasis, virtuvė
Medžiaga Kaulų Kinija
Naudojimas Dovanos, popietės arbata, gydyti draugais
Gamyba Cup Kit
Pavadinimas Aukštos Kokybės Elegantiškas Kavos Puodeliai Prabangos Britų Stiliaus Popietės Arbata Cu
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CIQ
Aprašymas Popietės arbata mados juostelės dizainas
Modelio Numeris NMG00408Blues8
Produkto Tipas Popietės arbata mados juostelės dizainas
Technika Handpainted
Formos Apvalumas
spalva Aukso Ir Bule
Privalumas Mados aukštos kokybės juostelės dizainas
Prekės Pavadinimas NGAI
Modelio Tipas AUGALŲ
Indai Tipas Indai Rinkiniai
Vartotojų skaičius 1
Keramikos Tipas Kaulų Kinija

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų