Pet Šuo, Katė Nagų Kirpimo mašinėlės Viliojimo Žirklės Su LED Lempos Ir Nemokamai Failų Patogi Rankena Nagų Žoliapjovės Pjovimo Šunims ir Katėms

€7.86

€11.23

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Ryškus LED Šviesos : built-in itin ryškus LED šviesa aiškiai apšviečia augintinio nagų bloodline, rodo jums tiksliai, kur, kad sumažinti, kad nesugadintumėte apdailos.Šis naujoviškos konstrukcijos gali gerokai sumažinti kraujavimo riziką dėl pernelyg didelio apipjaustymas.Jūs galite įveikti savo baimę, apdailos nagai su mūsų patogiai nagų kirpimo mašinėlės.Vienas žingsnis Supjaustyti : naminių gyvūnėlių nagų kirpimo mašinėlės yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno aštrūs peiliai, pakankamai galinga, kad klipas jūsų augintiniai nagus tik su vienu-žingsnis supjaustyti, greitai ir švariai.Half-moon dizainas yra labiau tinkami forma augintinio nagai, tokių kaip šunys, katės ir net triušiai.Vartotojui Draugiškas Dizainas : Cats & Dogs nagų žirklės yra skirtos laikyti jums patogiai, o viliojimo savo augintinio, vandeniui atsparus ir patvarus, su patogia ABS rankena, kuri yra labai tinka ir mažoms, ir didelėms rankas.Ten yra skaidri, pertvara, siekiant užkirsti kelią nukirpti nagai nuo plaukioja toli, nuimamas ir lengvai valomas.Nemokamai Nagų Failą : Su mini nagų failą, galite lengvai failą, nuo aštrių kampų ar kraštų augintinio nagai po apdailos nagai kačių ir šunų, lenkijos savo aštrius nagus į tobulumą.Dizainas paslėpti, yra patogus sandėliuoti.Gauti tai, naminių gyvūnėlių nagų clipper dabar ir padaryti jūsų augintinė laimingas!Perspėjimas & Garantija : Laikyti šuns kojų nagų kirpimo mašinėlės iš Vaikų liesti,užtikrinti, kad ji būtų tinkamai užrakinti gumos juosta.

Svoris:0.2 kg Medžiaga :Plastiko, Nerūdijančio Plieno

DUK :

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo interneto svetainėje : www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) prisiminti įvesties sekimo numerį.Mes siūlome dropshipping paslauga?Tikrai, tiesiog palikite atkreipkite dėmesį, kad mes ne įdėti bet, sąskaitos-faktūros, QR kodų, akcijos ar jūsų prekės ženklo pavadinimas, logotipas sklypų.Grįžti Politikos Elementų NEMOKAMAI GRĄŽINTI piktogramą 1. jūs gaunate papildomą 15 dienų (viršuje, kad dėl laiku, data) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą, dėl bet kokios priežasties, kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti, unwashed ir į savo pradinę būklę. 2. NO RETURN, LAIVYBOS MOKESTIS Elementus be NEMOKAMAI GRĄŽINTI piktogramą 1. Mes leidžia keistis elementą, jei esate nepatenkinti produktą, bet jums turėtų susisiekti su mumis per 7days ir jį grąžinti per 10 dienų nuo tos dienos, kai jūs jį gavo. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums su sekimo numeriu.Ir jūs taip pat turėtų pasakyti mums priežastį grįžti. 3. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

Apie Atsiliepimą :

Grįžtamasis ryšys yra svarbus mums.Mes tikrai labai dėkingi, jei galite palikti teigiamą atsiliepimą, kai esate patenkintas savo pirkiniu.Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkinti, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Žymos: clipper šuns plaukų, katės letena įrašus, antikvariniai žirkliniai lempos, lempos sienos, stalo lempos usb, sconc, cutter nagų pet, naminių gyvūnėlių nagų kirpimo mašinėlės, šuo malūnėlis, katė clipper

Elemento Tipas Nailclippers
Tipas Šunys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų