ES ZigBee3.0 Dual USB Belaidžio Lizdo Kištuką SmartThings App Nuotolinio Valdymo Echo Plius 2MQTT Nustatymas Dirbti su Alexa "Google" pradinis

€16.46

€27.43

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

ES ZigBee3.0 Dual USB Belaidžio Lizdo Kištuką SmartThings App Nuotolinio Valdymo Echo Plius Balso Kontrolės Dirbti su Alexa "Google" pradinis

Pagal MoesHouse

Atnaujinti Savybės:

Kas ZigBee prietaisas su sunkiųjų srovė gali veikti kaip ryšio relės kitu sunkiųjų srovės ZigBee prietaiso, pavyzdžiui, kištukinis lizdas,jungiklis,termostatas ir t.t., su nuo 20 -30m,atliekanti kaip ZigBee Akių(ZIGMESH) labai stabilus signalas tinklo.(Pastaba:Ši funkcija yra ne šviesos dabartinės ZigBee įrenginį, taip pat ne ZIGMESH funkcijas matomas.

ZigBee2MQTT setup prieinami šio zigbee prietaiso.

Produkto Savybės:

1.Smart ZigBee 3.0 USB Lizdas : Suderinama su Alexa Echo Plius centru,SmartThings hub realizuoti visas pastangas susieti savo namus,tikrai geras pakeisti nestabili "Wi-Fi".

2.Nuotolinio Valdymo pultą ir "Smart App Kontrolė :Kontrolės žibintai ir namų apyvokos prietaisus per App "arba" Amazon "Alexa" Smart Home App bet kada iš bet kur,kaip, kiek yra stabilios ZigBee signalas.

3. Valdymas balsu: Parama "Amazon" Alexa balso kontrolės dėl išmaniųjų telefonų.Vieną iš aukščiau ZigBee koncentratorius yra reikalaujama.

4 .Atsižvelgiant statusą, tinklas nestabilus arba ne tinklo,ZigBee 3.0 jungiklio yra tikrai nepakeičiamas, turi derinti su ZigBee vartai į formą, namų LAN,NE DAUGIAU NERIMAUTI, nėra tinklo.Jūs galėsite laisvai kontrolės prietaisų ir mėgautis daug daugiau laisvo gyvenimo būdo.

5.Daug Įtampos, su Lengva Rankinis Valdymas : Įtampa svyruoja nuo 100V iki 240V, kuris tinka visoms šalims.Ir tradicinio dizaino jungiklis tinka senas rankinis valdymas lengvai.Kas daugiau,galite pasidalinti kontrolės su jūsų šeimos nariai ar draugai.Parama kelis telefonus valdyti vienu jungikliu arba vieno telefono į kontrolės kelis jungiklius tuo pačiu metu. (Pastaba:2 USB Sąsajos negali būti kontroliuojamas atskirai.Tuo pačiu metu operacijos ir maitinimą.)

Pakavimo Sąrašas:

ZigBee 3.0 Smart Lizdas*1

Vartotojo Vadovas*1

Q&A:

1.Q:ar tai suderinama su "Google" Namuose?

A:Taip,ką jums reikia padaryti, tai prisijungti prie "Google" namuose SmartThings ar kitus mazgus,ir tada jūs galėsite kontroliuoti per Google Namuose,taip pat Alexa.

2.Q:Ar man reikia hub dirbti su lizdu?

A:Taip,zigbee hub turi lizdą, į darbą paprastai.ZigBee 3.0 lizdas, palaiko smartthings centru,Aidas Plius centru.

3.Q:ar Galima lizdas dirbti su WiFi?

A:Ne,ji palaiko tik ZigBee protokolą.Nėra WiFi palaiko.

Žymos: es zigbee plug, namų smart, zigbee lizdas ce, rinkinys moterims, aqara b1, multi smart plug, usb zigbee, gamer setup, alexa, tuya zigbee

Modelio Numeris ZigBee 3.0 Lizdas Smart
zigbee kartotuvų Taip
darbinė temperatūra -20 Celsijaus-45 Celsijaus
Maksimali apkrova 120V AC(15A,1600W)arba 240V AC 10A,2200W)
Spinduliuotės Galia 4dBm
Energijos Suvartojimas Budėjimo Mažiau nei 1W
Įėjimo įtampa 110-240v
Darbo Dažnis 2.4 GHz
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidžio Ryšio Protokolas Zigbee 3.0
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Išėjimo įtampa 110-240v
Darbo Drėgnumas mažiau nei 80%

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų