Naujas 69Wh /8Cells 4RXFK C1JKH Baterija DELL XPS NEŠIOJAMAS 14 L421X 14 Ultrabook-L421x L421x serija

€32.93

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Ačiū už jūsų pasirinkimas mūsų produktas ,tai jūs esate patenkinti, prašome rekomenduoti jį savo draugams.Jei bet kokią informaciją,prašome leiskite mums žinoti,Jūsų atsiliepimų bus naudinga mūsų sėkmės.

Perkant, prašome patikrinti geros baterijos modelis.Pateikite originalios baterijos modelis.Ačiū jums

NĖRA.1 NEŠIOJAMAS BATERIJA.Kokybės užtikrinimas.Kaina, nuolaidos.Produktai yra baigtas.Jei jūs negalite rasti tai, ko jums reikia produktas gali susisiekti su mumis.Mes atsakyti į pirmą kartą.tks!

Apmokėjimas:

1. Visi mokėjimai turi būti sumokėtas per 3 dienas.

2. Mes priimame mokėjimus Kreditine Kortele,Banko T/T ir MoneyBookers.

Pristatymas:

1. Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą.

2. Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 5 darbo dienas po to, kai mokėjimas buvo išvalytas (Šeštadienis. & Saulės.neįskaičiuojami.)

3. Visi daiktai bus išvežti per HONGKONG POST ar KINIJA PAŠTU NEMOKAMAS PRISTATYMAS.Vežimas paprastai trunka 7-22 darbo dienų depond pristatymo šalies.Jei daiktą skubiai, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos prieš perkant.

4. Vietos pasiimti negalima.

5.Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą /pirkti.

c) Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą - nepainiok ir papildomai siuntimo išlaidas.

Mes nesame atsakingi už muitus ir mokesčius.Užsakymai bus išsiųsti kaip dovaną ar kaip pavyzdį.Apskritai, jokių muitų ir mokesčių reikės mokėti.

Garantija:

1. Šis produktas turi Vienerių Metų garantija.

2. Mūsų garantija nėra taikoma bet kokios produktus, kurie yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis.

3. Visiems grąžintas prekes, klientas PRIVALO susisiekti su mumis grąžinimo adresą.

4. Visais atvejais, pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

Žymos: xps 14 nešiojamas kompiuteris, dell xps 14z l412z, dell xps 14 l421x, lp140wh6, dell l421x, "dell" nešiojamas garsiakalbis, nešiojama baterija rpl 14, L421X, "asus" nešiojamojo kompiuterio garsiakalbis, 14 vatų baterija

Tipas Li-ion
Modelio Numeris 11
Akumuliatoriaus Įtampa 11
Suderinamos Prekės GYIYGY
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas ZTHY
Elementų 6 Ląstelių

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų