Tinkinti Vardo Raidę Bling Deimantų Ratą Atveju, Samsung Galaxy M10 A30 A50 A70 A10S A20S A51 A71 A91 A81 A01 A31 A21S A10E

€7.90

€9.87

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Privalumai>>> 1. Virš 2 vnt yra pageidaujama ,ir gausite, kiek 10% nuolaida 2. Drop Laivyba Paramą !Didmeninė Paramą ! 3. Greitai siunta per 2-5 darbo dienas + Greitą atsakymą.

Užsakant prašome palikti mums pranešimą jūsų prašymą: 1.Pasirinkti savo telefono modelį 2.Pasirinkite atveju spalva 3.pasirinkite žodį spalva:1-19 4.pasirinkite "Word" dizainas NR.:1-26 5.Pasirinkti 2 mažos modelis NR.:1-48 (ne daugiau kaip du) 6.Jūsų Vardas raidę, Pvz.: Dėl "iPhone" 6 6s+gold žodį spalva#1+žodis dizainas #26+ mažas modelio #1,#44+ Sara(rodo pirmoji raidė didelis, kitas mažas) Pastaba: Prašome palikti pranešimą jūsų užklausą ,ar mes, bus pateikti atsitiktine tvarka ir naudotis Gavėjo vardą .Prašome suprasti.Kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis padėti pirmiausia.

Patarimai >>>> 1. Yra įvairių telefono modelis dėl prekės nuorodą.Prašome pasirinkti teisingą telefono modelis ir versija.. 2. Jei jis turi įvairių spalvų ,Prašome patikrinti produkto nuotraukos visų spalvų ,tada pasirinkti stilių, jums reikia . 3.Nuotraukos yra tik pavyzdžiai.Konkrečių telefono korpuso skylės pozicija ir mygtukai yra už atitinkamą telefono modelį. 4 ,Gerbiami rusijos draugai .Dėl vietos politikos,prašome užpildyti savo vardą,pavardę, įskaitant savo vardą ir pavardę, kai po mokėjimo atlikimo.Dėmesio >>> 1,Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs prekei, prašome susisiekti su mumis dalinis /pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti. 2,Po patvirtinsim, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimus ir pasidalinti photoes jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jokių problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti blogų atsiliepimų ar atidaryti ginčų, mes padarysime viską, kad išspręsti

Žymos: galaxy s10 5g silicio, a10 dangtis, byla samsung pavadinimas, a20 atveju "samsung", condor telefono, samsung galaktika m31 galinį stiklą, originalus smart cover "atveju" samsung " galaxy s8, a21 atveju, dangtelyje esantis telefonas m11, a10 atveju "samsung"

telefono modelis jei nėra pasirinkimo,prašome susisiekti su mumis padėti
Ne gavimo Parama
Drop laivyba Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Grožio Erdvė
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Suderinamos Prekės "Samsung"
Savybės Pritaikyti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų