1m/2m/3m Išmetimo Vamzdis Lankstus Oro Kondicionierius, Išmetimo Žarna Ventiliacijos Vamzdis Vamzdis, 13cm/15cm Skersmens Nešiojamų Ortakio Angos Išmetamųjų dujų Vamzdis

€9.62

€12.34

-22 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

{infomodule}

Šiuo ks žarna yra pagaminti iš kokybiškų medžiagų, įrengtas aukštis lankstumo ir ištraukiamas iki 1M/2.5 M. Nėra lengva nulaužti net ir po ilgo laiko naudojimo.

Ji tinka įvairių AC naudojant 13cm/15cm skersmens žarna.Išplėsti išmetimo žarna, kol jis tenkina abi puses, snap žarna į vietą, ir įsukite jį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 1PC prieš laikrodžio rodyklę Įdiegti Extra Ilga Lanksčia Išmetimo Žarna Oro Kondicionierius 13/15cm Skersmuo

Modelis: A17971

Medžiaga: Polipropilenas+Plieninės vielos

Spalva: Balta

Dydis: 130mm*1m, 150mm*1/1.5/2/2.5/3m

Prašome įsitikinti, kad jūs gaunate tinkamą dydį savo oro kondicionierių modelius, prieš vietoje bet kokia tvarka.

Savybės:

* Ruožas ir Trauktis Laisvai

* Tai labai tinka, kai Oro Kondicionierius vis dar veikia puikiai,esminius ventiliacijos žarna turi krekingo,tada jums reikia jį pakeisti.

* Lengva įdiegti.Tiesiog pratęsti iš išmetimo žarna susitikti su esamais žarna, linija su abiejuose galuose, akimirksniu į vietą.

* Pagamintos iš kokybiškos medžiagos, su gera lankstus, patvarus ir nešiojamų.Nėra lengva nulaužti net ir po ilgo laiko naudojimo.

* Mažos trinties nuostolius, jei tinkamai instaliuoti, ten bus ne oro nutekėjimo.

Komplektą sudaro:

1 x Oro kondicionierius, išmetimo žarna(Jungtis nėra įtraukti)

Pastaba: Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.

Žymos: oro kondicionieriaus vamzdis, ductless split oro kondicionierius šilumos siurblys, oro kondicionieriaus vamzdeliai varis, mj15003, becornce ryžių coocker, išmetamųjų, oro kondicionavimo sistema oro kondicionavimo sistema, oro kondicionavimo sistema split vienetas, ms vasaros, apvalus lankstus ortakis

Prekės Pavadinimas becornce
Tipas Oro Kondicionavimo Įrengimo
Modelio Numeris A17971
Prašymas Namuose

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų