Naujausias Xiaomi Mi Smart Svoris 2 Masto Sveikatos Koeficientas Masto Bluetooth 5 Skaitmeninio Masto Parama Android 4.3 Ios 9 Mifi app 150 kg.

€20.57

€29.39

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prašome atkreipti dėmesį:

Šis produktas yra xiaomi svorio skalės 2, tai negali pasitikrinti kūno riebalų kiekį duomenų.Kadangi logistikos kompanija bendradarbiaujame su neleidžia produktų su baterijomis, mes išimkite baterijas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Aukšto tikslumo slėgio daviklis

Dvitinklis režimas

Idealus svoris realaus laiko skaičiavimas

Kūno balansas įvertinimą

Aukšto tikslumo daviklis

Tiksliai suvokti fizinius pokyčius kiekvieną dieną

Xiaomi masto 2 naudoja aukšto tikslumo mangano plieno jutiklis, kuris gali tiksliai prasme keitimas nuo subtilių iki 50g.

Kiekvieną puodelį vandens, ką valgyti ir gerti galima lengvai kiekybiškai, ir tris vienetais, kilogramais, vienetais ir kilogramais ir svarais yra numatytos.

Pasirinkti veiksmingai padės jums suderinti savo svorio duomenis.

Aukšto tikslumo mangano plieno jutiklis veiklos modernizavimą 50g

Xiaomi Sporto APP

Atkreipti jūsų juda posūkiuose

Atidaryti Xiaomi Sporto App", galite peržiūrėti duomenis ir fizinių pokyčių kreivė įrašyti bet kada, bet kur, ir aiškiai matyti, procesą savo transformaciją.Fitneso planus ir mitybos koregavimą, taip pat gali būti pagaminti remiantis KMI (Kūno Masės Indeksas).Tuo pačiu metu, kiekvieną kartą, kai jūsų svėrimo duomenys bus automatiškai įkelti į debesis per APP, neribojama erdvė.

Lengvesnio svorio, tuo geriau

Turime idealų svorį ir būti sveikesni

Xiaomi masto 2 yra įrengtos idealus svorio matavimo funkcija.

Jis tinka jūsų svoris pagal ūgį ir amžių, KMI ir kiti duomenys,

taip, kad nereikia aklai numesti svorio ir antsvorio grožio forma.

Išlaikyti jūsų kūno stabili

Balansas galimybė būtina

Balansas galimybė yra pagrindinis gebėjimas, fizinį aktyvumą ir gerinti pusiausvyrą gali sumažinti riziką mūsų priklauso, ir sąnarių ligos.Su soros masto 2 yra įrengtos kūno balansas testavimo funkcija.Kai jūs uždaryti savo akis ir stovėti ant svarstyklių, galite suprasti savo kūno pusiausvyrą app.

Automatinio identifikavimo kiekvienas šeimos narys

Xiaomi masto 2 gali automatiškai nustatyti šeimos narių, pagrįsta kūno duomenis ir gali palaikyti iki 16 narius pasidalinti, taip, kad visa šeima gali dalytis.Taip pat galima nustatyti, kad svečio režimą taip, kad kiti žmonės gali išmatuoti duomenų nepaliekant pėdsakų.

Holdingo kūdikis sveria

Atkreipkite dėmesį, kad jūsų kūdikio augimą

Xiaomi svarstyklės 2 paramos sverti kūdikį, tėvai svėrė vieną kartą, ir tada kūdikis svėrė į rankas ir pasverti, galite automatiškai gauti kūdikio svorį.Žinoma, galite išmatuoti svorį savo augintinio tokiu pačiu būdu.

Lengva integruoti į namų aplinką

Nepriklausomai nuo to, naudojimą ar išvaizda, Xiaomi masto 2 yra paprastas, tačiau visą patirtį.Jo švarus, sklandų ir švelni tekstūra gali būti įtrauktas į bet kurią namų stilius be jausmas.

Paslėptas LED ekranas,

Ekranas yra aiški ir atneša integruota atrodyti ir jaustis.

Šiltai balta grūdintas stiklas, kelis šilkografija

20 procesai yra kruopščiai paruošta ir tvirtas.

Suapvalinti kampai, CNC tikslumo apdorojimo,

Lygus ir švelnus, sumažinti guzas žalą.

Svėrimo žmonių, pažangi perjungimo

Siųsti siuntinių, dienos poreikius ir pan.

Be to, sveria žmogaus kūnas, Xiaomi 2 masto taip pat gali patenkinti poreikius svėrimo mažus objektus, ir gali matuoti dar gyvenime mažiau kaip 100g po paleidimo.Yra melionų vaisiai nusipirkau pakankamai?Pristatymo per kurjerį yra kelias?Mažas problema gyvenimo svėrimo yra išspręsta.

Bluetooth 5.0, greičiau ir labiau stabili dėžė

Xiaomi masto 2 naudoja mažos galios "Bluetooth " 5.0", svoris duomenų perdavimo greitis yra greitesnis ir stabilesnis, brangina savo kas antrą.

Pastaba:

1. Prieš pajusite, nestabilumas, būtinai atidaryti savo akis ir atsistoti ant savo kojų.Žmonėms su prasta pusiausvyra, gebėjimas, pvz., nėščioms moterims, vyresnio amžiaus ir pusiausvyros sutrikimas smegenyse, nenaudokite šios funkcijos.

2. Xiaomi svarstyklės 2 reikia 5kg svorio į įkrovos, galite naudoti svėrimo režimą po paleidimo.

Žymos: coatuncle xiaomi 8 se, 4g mifi, mi masto 2 xiaomi, oficialus xiaomi, mi9 xiaomi, maišytuvas, "bluetooth" 5, žiūrėti xiaomi 9 pro, lėšų mi 9, mastelis 2 mi, micky xiaomi mi 9t

Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Savybės Lizdas
Masto 1
Modelio Numeris Xiaomi Smart Masto 2 Sveikatai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Xiaomi

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų