Anpviz 5MP POE IP Kamera, Lauko Apsaugos, Garso Atsparūs vandeniui IP66 Stebėjimo kamerų Tinklo Cam Onvif H. 265 Nuotolinio Peržiūrėti Danale

€37.49

€62.49

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į Anpviz!

Įsitikinusi, perkant internetu, yra paprasčiausias būdas, labiausiai prieinamą kainą įsigyti tinkamiausius produktus, jūsų pasitenkinimas yra mūsų paslaugas tikslu!

Mokesčių ir Muito Pirkėjai yra atsakinga už importo muito ar PVM.Nuotolinio Regioną, Jei jūsų adresas yra apibrėžiamas kaip nuotolinio jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio valdymo mokestis ar teikti kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Laivybos Dėl www.dazasvydziomusiai.lt apribojimo, mes automatiškai padalinti kad į keletą sklypų jei jūsų kiekis yra daugiau negu 3 vnt.Birių Užsakymo Sveiki atvykę į susisiekti su mumis dėl didmeninių kainų

5MP HD Kulka Kamera : 5 Megapikseliai (2592 * 1944) Rezoliucija 2,8 mm Platus Kampas žiūrėjimo

Hikvision suderinama: Visiškai suderinama su Hikvision grotuvai, Plug & Play yra darbo

Vieną pusę Garso vaizdo kamera - Pasiimti balso aplink!

POE IP Camera: Prekės built-in standartas POE port (IEEE 802.3 af)

Micro SD Kortelės lizdas: palaiko iki 128G Micro SD Kortelės Saugojimo

Onvif Protokolu Suderinama su trečiųjų šalių NVR

Judesio Aptikimo support65-100ft naktinio matymo (Priklauso nuo Aplinkos)

Nuotolinio vaizdas - Nemokamą Mobile APP ( Danale )

Platus Suderinamumas - Darbai ant ISpy, Blueiris, Milestone, programinė įranga.Veikia su Synology ir QNAP NAS ,.Lengva peržiūrėti Interneto naršyklę, pvz., IE, Firefox, Google Chrome.

Atsparūs vandeniui IP66 - suprojektuoti, kad atlaikytų esant ekstremaliai temperatūrai ir saugomi nuo dulkių ir lietaus, idealiai tinka naudoti lauke.

5MP ( 2592 * 1944 M.) HD Raiška

Niekada praleidote vieną pikselių su mūsų 5MP kameras, įrengtas užfiksuoti trapumą, švarios nuotraukų ir vaizdo gyvai.Klientų Real live view paaiškėjo, žemiau.

Su Mikrofonas Built-in

Ši kulka vaizdo stebėjimo kamera yra integruota į vieną pusę Garso funkcija.Pasiimti balso visame, ir gauti aiškų balsą otherside.Vienas krypčių Garso funkcija, Įrašo kiekvieną šiek tiek garso,Apsaugoti jus ir jūsų šeimos saugumas kiekvieną sekundžių.

Vaizdo įrašymo į SD kortelę

Kai judėjimo daviklis suveikia, SD Kortelę, bus pradėti įrašyti, jei fotoaparatas yra tik prijungtas prie jūsų telefono.Ši kulka fotoaparatas max parama 128 GB Mikro SD Kortelę.

Judesio Aptikimas Ir Signalai

Ši sistema bus aptikti, jei yra įsibrovėlis ir sukelti įspėjimai.Ji praneš jums apie tai, realiu laiku, siekiant užkirsti kelią grėsmę saugumui.

H. 265 Suspaudimo ir "Power over Ethernet" (PoE), Plug and Play) su POE NVR

Su H. 265 suspaudimo, galite saugoti daugiau informacijos, naudojant mažiau kietųjų diskų, kuri leidžia jums padaryti daugiau su mažiau, ir žymiai sumažinti failo dydį su šiuo naujausią vaizdo suspaudimo formatas.PoE leidžia IP (interneto protokolo) įtaisai, gauti energijos ir duomenų virš esamo vietinio prieigos tinklo (LAN) kabelis.Tai pašalina būtinybę įdiegti atskirą maitinimo laidą, supaprastina diegimą, ir sumažina kabelių išlaidas.

2,8 mm Plataus kampo objektyvas

2,8 mm fiksuotas objektyvas šis fotoaparatas siūlo įspūdingas 90° srityje, siekiant padengti ir apsaugoti platesnės erdvės, naudojant mažiau prietaisai didelį plotą.

IP66 Oro Vardinė Talpyklos Idealiai tinka naudoti lauke.Su platų veikimo temperatūra, ji yra suprojektuoti, kad atlaikytų esant ekstremaliai temperatūrai ir saugomi nuo dulkių ir lietaus.

Lengva Prijungti ir Žaisti su NGRR & Dirba su Thrid programinės įrangos, ISpy, BlueIris, Milestone, ir Tt

Darbas su Anpviz PoE NVR, ir gali būti pridėta, labiausiai ONVIF 5MP PoE Ngrr iš Laview, LTS, Hikvision, EZVIZ ir GW, jis gali būti plug and play; už ONVIF 5MP PoE NVR iš Amcrest, Lorex ir Dahua, ji gali būti pridedama, kai įjungtas DHCP; Darbų ISpy, Blueiris, Milestone, programinė įranga.Veikia su NAS.Lengva peržiūrėti Interneto naršyklę, pvz., IE, Firefox, Google Chrome.

"Plug & Play Hikvision NVR & Hikvision kliento iVMS-4200 pritarė

Lauko saugumo kameros Programos

Šio lauko saugumo kameros (IPC-B850WD-S) turi tvirtas metalinis korpusas ,Idealiai tinka naudoti lauke.Su platų veikimo temperatūra, ji yra suprojektuoti, kad atlaikytų esant ekstremaliai temperatūrai ir saugomi nuo dulkių ir lietaus.

"Plug & Play Hikvision NVR - Hikvision Protokolo ( DS-7608NI-I2/8P Pvz.)

Jokių kitų papildomų operacijų, tiesiogiai sujungti mūsų Anpviz 5MP Dome Kamera Hikvision POE prievadų.Pridėti metodą - "Plug & Play, pasirinkite "Hikvision" protokolą. ( PS: rezoliucija NVR remia turi būti lygi arba avove 8MP )

Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, tptek ptz kamera, kamera reolink, kamera onvif, kamera surveil, kamera ip poe, poe injector, kamera ip wifi

Built-in MIC pasirinktinai
Jutiklis Prekės Sony
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Maitinimo Šaltinis Su POE
Kilmės KN(Kilmės)
Minimalus Apšvietimas(Lux) [email protected](AGC ON), 0Lux IR dėl
spalva Balta
Jutiklis CMOS
Įrengimas Lubų
Saugojimas NĖRA
Matmenys (L x W x D)(mm) žr. paveikslėlį
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Objektyvo (mm) 2,8 mm
Modelio Numeris IPC-B850W-DS
Židinio Nuotolis 2,8 mm fiksuotas objektyvas
Sienos Laikiklis Lubų
P2P Taip
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
TF Kortelė NĖRA
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Sertifikavimo CE
Technologijos Centrinis
Stilius Bullet Fotoaparatas
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Megapikselių 5MP
IR Atstumas(m) 30m
Tipas IP Kameros
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V
Energijos Sąnaudos(W) Maks. 5W
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
WDR Skaitmeninė WDR
Žiūrėjimo Kampas 100°
Garso Išvesties NĖRA
Prekės Pavadinimas anpviz

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų