2020 NAUJAS KUWOMAX Dviračių Džersis Nustatyti vyrų MTB Dviračių Džersis Dviračių Šortai Marškinėliai Dviračių Sporto Dviračiu Ciclismo Ciklo Drabužius.

€18.93

€34.41

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PRISTATYMAS

1. Laivybos laikas: 15-25 darbo dienas nemokamas siuntimas Paštu po 7 - 15 darbo dienų iki Express pristatymas (Įskaitant DHL,UPS,EMS....) 2. Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku, Bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas yra labai priklausomos nuo kurjerių bendrovių ir vietos Muitai (jei taikoma) ir visiškai iš mūsų kontrolės, kai komandiravimo.Turėtų būti jokių problemų, kylančių iš šios siunta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kadangi siekiame teikti savitarpio ir teigiami sandoriai 3. Pristatymas apima pašto, tvarkymas. 4. sekimo numerį bus teikiami tik Registruoti Pristatymas 5. Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis. 6. Paketai paprastai laivas 1 iki 3 darbo dienų ir gali būti patikrinti internete (neįtraukiama šeštadienį ir švenčių dienomis), gavęs mokėjimą.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

GRĮŽTA

1. Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar sugedusi, pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. 2. Jei šių nemalonių dalykų atsitikti, mes tikimės, kad pirkėjas ir tiekėjas gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai.Mes pažadame jums, kad mes bus parengti tinkamą sprendimą.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus .taigi, kad mes galime padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokią problemą, kad gali ateiti iš karto, ir mes vertiname galimybę turėti sąžiningą sandorį.Tiesiog būk atviras!

ATSILIEPIMAI

Žymos: medžiaga ciklas, ciklas vienodas, ciklas trumpas moteris, ciklas trumpas vyrai, lęšiai už dviratį, santic 4d, Dviračio Dydis, šortai ant dviračio, cycl jersey, dviračių maillot vyras

Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Medžiaga Poliesterio ir Lycra
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Prekės Pavadinimas KUWOMAX
Tipas Jersey Rinkiniai
Modelio Numeris AK-BT-01701
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Lytis VYRAI
Rankovės Dydis trumpas rankovės
Sezonas Vasaros

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų