Openable Suklastotas Knygas Dekoracija Namuose Dekoratyvinis Šiuolaikines Modeliavimo Prabangus Laikymo Dėžutė Dekoro Club Hotel Modelis

€4.03

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Openable Suklastotas Knygas, Namų Dekoravimo, Modeliavimo Knygą Lauke Stilingas Stalinis Apdailos Gražus Talpinimo Modelis

PRAŠOME PERSKAITYTI ŠIĄ NORĖDAMI GAUTI DAUGIAU INFORMACIJOS.

SPECIALI PASTABA:

1>, Prašome susisiekti su mumis paketo problemos pirmiausia vietoj atidarymo ginčus ar blogų atsiliepimų!!! 2> Jei norite pamatyti nuotraukas, prašome susisiekti su mumis!!!

1.Dydis:

26.7x17.5x4.2cm(10.51"x6.89"x1.65")

2.Produkto aprašymas:

1>Stilius: Dekoratyvinis knygos yra suskirstytos į unopenable stiliaus, lyginimo stiliaus ir atidarykite stiliaus.Dėl pirkėjo ir rinkos poreikius, atvira versija yra patobulinta versija neatidaryta versija. 2.>Technologija: dekoratyvinis knyga yra perdirbtas į modelį su kietos odos, popieriaus ir klijuoti su klijais ar dvipuse lipnia juosta.Atvira knyga yra magnetas juostelės viduryje lengva atidaryti ir naudoti.

3.Naudojimas:

Dekoratyvinis knygos yra namų dekoracijas, ir jie gali būti naudojami kaip dekoratyvinis rekvizitai šeimos kambarių, kavinės, barai, ir pietūs.

4.Modelis:

Modelis knygos šiuo metu yra suskirstyta į BH serijos, LH serijos ir WM serijos rinkoje. 1>BH serijos yra skirstomi į atvirus ir ne atviro modeliai.BH neatsidaro per daug modelius rodyti po vieną.BH open modeliai apima BH238, BH239, BH240, BH241, BH242, BH243, BH250, BH251, BH252, BH253. 2>LH turi tik atidaryti modelių, kurie yra suskirstyti į 8 modelius: LH0357, LH0358, LH0359, LH0360, LH0361, LH0362, LH0363, LH0364. 3>WM serija taip pat tik atidaryti modelių, kurie yra suskirstyti į WM02, WM04, WM07, WM08, WM09, WM10, WM11, WM12(XK06).

5.Pristatymas:

1>, Prašome būti tikri, kad tvarka, mes išsiųsti tvarka pirkėjo užsakymą.Paprastai, paketas bus pristatytas jums į kartą per tris dienas. 2>Pagal logistikos situacija, mes paprastai laivas prekes jums, pagal logistikos kanalo, kurį pasirinkti.Kai reikia, mes taip pat pasirinkti aukštos kokybės ir greitas logistikos metodus pristatyti prekes jums.

6.Pakuotė:

1>, Prašome, kad jūsų modelio, ir mes pristatysime prekes tiksliai pagal modelį, kurį užsakė. 2>lankstymo dekoratyvinis knygas, mes naudojame kartoninė pakuotė (susisiekite su mumis pakavimo pav.).Knygų, kurios negali būti atidarytas ir knygų, kurios gali būti atidarytos, mes naudoti putplasčio dėžės, pakuotė (susisiekite su mumis pakavimo pav.).

7.Pasiūlymai:

Mes pakuotės produktus, jums įsakė kruopščiai, siekiant išvengti žalos.Tačiau mes taip pat tikimės, kad jūs galite įsigyti kartotiniai 4 pirkimo metu, taip, kad nebūtų sugadinti prekes, ir kartotiniai 4 puikiai pakuotės.

8.Pastaba:

1>Nuo mechaninio apdorojimo ir sutvarkyti rankiniu būdu, dekoratyvinis knygos bus sukelti paviršiaus dėvėjimosi problemų, jei jūs nieko prieš, prašau savo užsakymą kruopščiai. 2>Jei yra neteisinga modelį arba pažeistą pakuotę, prašau, nepalikite neigiamą peržiūros pirmą kartą, ir susisiekti su mumis laiku.Mes persiųs žalą už jus ir net grąžinti jums.

Labai ačiū už jūsų skaitymo ir bendradarbiavimą.Buvo gera diena.

Žymos: pasakų knyga dekoras, knygos laikymo dėžutė, knyga deco, dekoro prabanga, mados suklastotas knygas openable, pranešk apie netikrą knyga dekoras, namų biuro dekoras šiuolaikinės, knyga netikras, prabanga dior knyga, dizaineris knygas, stalo dekoras

Attributes7 Dekoro namai
Attributes3 Mados Knyga
Attributes4 namų dekoro priedai
Dydis 27*17*4.5 cm
Attributes2 Namų Dekoras
Attributes5 suklastotas knygas apdaila
Attributes6 Namo Apdaila
Medžiaga Popierius
Temos žmonės
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Attributes1 gali atidaryti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų