Daugiafunkcinis elektrinės žirklės vaisių medžio žirklės įkrovimo sodas elektros genėjimo mašiną filialas genėjimo žirklės

€130.02

€138.32

-6 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

HDF21 Elektros belaidžius pruner (110V, 220V ir yra).Klientas gali pasirinkti baterijas pagal realų poreikį

F

Vis daugiau ir daugiau pigūs pruner išeina

Kaip pirmasis markės pruner, kurie prasideda gauti tarptautinį sertifikatą, 2011 m.

Taip pat ačiū visiems klientų, kurie myli mūsų Hiseed pruner (tiesioginis gamyba, kaip puslapio apačioje) gaminame vienas pigūs, bet ir aukščiausios kokybės belaidžius pruner, kaip "ačiū jums visiems dovana"

"prašome apsvarstyti ne tik kaina, mano, kokybė, Aukščiausios kokybės produktą čia"

"šio modelio kaina yra Grand ačiū jums-visi Parduoti ", labai mažai"

Tačiau mes negalime garantuoti, tarp visų panašių pruner jo geriausias.

Tai yra taip gerai, kaip 803, bet mažesnę kainą!

Modelis: HDF21

Svoris: pruner kūno 930g

Ašmenys: Japonija importavo SK5 Didelio mangano plieno

Pjovimo dydis: live filialo 0-25mm, sausos šakos 0-20mm

Darbo valandos: viena baterija 3-4 valandas; dvi baterijos 6-8 valandas ; trys baterijos, 9-12 val.

Klientas gali pasirinkti baterija pakuotės pagal faktinį poreikį

Nominali galia: DC16.8 v

Vardinė įtampa:150W

Vardinė srovė: 10 A

Apsaugos laipsnis: 10A

Svoris (su viena baterija) 910g

Įkroviklio įtampa: 100-240V, 50-60Hz

Įkrovimo laikas: 2-3h

Jei klientui reikia peiliukus galite užsisakyti kartu ir laivas greitai, per kurjerį.

Mieli draugai, prašome perskaityti man prieš perkant

Importo muitai ir mokesčiai, yra pirkėjo atsakomybė, mūsų kainos nėra jokių custom mokesčius.Jei sklypas gauti griežtai tikrinami pagal užsakymą.Jūs vis dar reikia mokėti mokestį, aišku, pagal užsakymą.Mes negalime prisiimti muitų mokesčiai.Prekių grąžinimo išlaidas būtų dėl klientų atmesti muitinės formalumus.

* Jei turite kokių nors problemų su produkto, pristatymo, paslaugų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes atsakas pirmą kartą ir stengiamės jums padėti ją išspręsti.Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti ginčas be ryšio

* Prašome būtinai atidaryti siuntinių ir patikrinkite elementus, prieš pasirašant paketą, atidarykite parcel post pareigūno buvimas, Jei sklypas sugadintas, arba tuščia (pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.fotografuoti / išpakuokite vaizdo ir susisiekti su mumis pirmą, mes reakcijos laiku.

* Jei manote, patenkinti produkto, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, jūsų skatinimas yra mūsų motyvacija.

Jei klientui reikia peiliukus galite užsisakyti kartu ir laivas greitai, per kurjerį.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. laivybos greitai kurjerių gali būti 5-7 dienas po stebėjimo informaciją išeina.Jei pristatymas paštu tarnyba gali imtis 30-45 dienų 6. Jei negavote kad po įprasto laivybos laikas prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie garantija 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.Prašome atkreipti DĖMESĮ, kad pirkėjai yra atsakinga už muitų, mokesčių, importo muitai, kurie gali būti taikomi.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.Klientas gali kreiptis į mus dėl assitance muitinės klirensas.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Žymos: elektros genėjimo žirklės ws, Išleidimo Žarna, l elektros genėjimo žirklės, žarna, purkštuvas, benzinas genėjimo mašiną, estigeras elektros genėjimo žirklės, sodo jet, teleskopinis elektros genėjimo mašiną, gumos genėjimo žirklės, genėjimo mašiną

Modelio Numeris HDF21
Vardinė Įtampa 16.8 V
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LABAS SĖKLOS
Pjovimo Ilgis 25mm
Maitinimo Šaltinis Baterija
Ašmenų Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų