Aukšta Įtampa 200V 80A Aukštos Srovės ir Žemos Lašas Idealus Diodų Saulės Energijos Anti-Atgal Drėkinimo Lygiagrečiai Ryšys

€28.50

€29.38

-2 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Paketas vieną: du kartus SK-5 milliohm vidaus varža 200V-aliuminio substrato Rinkinį du: du kartus MOS-2.95 milliohm vidaus varža 150 V-aliuminio padėklas

200V80A Didelės Galios Idealus Diodas

Lengva stacionarūs su Padėties nustatymo Skylę

Teigiami aukštos įtampos idealus diodų valdytojas.Palyginti su Schottky diodai, tai gali būti mažesni nuostoliai kelyje ir didelės galios paraiškų, jis gali suteikti daugiau efektyvų sprendimą ir išsaugoti vertingas plokštės erdvės mažinant paklausą šilumos išsklaidymo.

Pastaba: Aliuminio substrato šilumos išsklaidymo yra labai greitas.Neardykite ir remonto be profesionalius įrankius.Neteisėto išmontavimo ir remonto nėra garantuotas.

Įvesties ir išvesties yra lygiaverčiai diodai.Išėjimo įtampa aptinkamas didesnis nei įvesties ir išvesties išjungiamas iš karto.Nustatymo vertė yra ne millivolt lygio.

Atitinkamas greitis yra labai greitas.

Tikslas: Idealus pasirinkimas pakeisti įprastą aukštos srovės diodai ir saulės kolektorių lygiagrečiai.

Ji yra tinkamos įkrovimo ir užpildymo apsauga.Tai idealus diodų negali būti naudojamas lygintuvas grandinės.

Leistina darbinė įtampa diapazonas: 100-200V

Statinio darbinė srovė: 0.6-1.5 mA, kuri yra nereikšmingas visą sistemą.

Dual MOS Aliuminio Substrato 5mOH:

Nuolatinė darbinė srovė yra mažesnė nei 40 A (be šilumos išsklaidymo) 60 laipsnių, atgal-sumontuoti didelio ploto radiatorius, priverstinio oro aušinimo šilumos išsklaidymo yra 80 A, plokštės matmenys: 55*50 mm, varžtų skylės, kurių skersmuo yra 3 mm.

Vario folijos storis: 2oz,

Vario folijos sluoksnį ir aliuminio pagrindo sluoksniu PCB ant aliuminio substratai yra izoliuotas su 1000V įtampos.Nėra reikalo nerimauti, paskirstymas.Šilumos laidumas yra 20 kartų greičiau nei FR4 stiklo ir gali būti tiesiogiai prijungtas prie didelių radiatoriai.

Kaina, sąrašą priedai: idealus diodų plokštė * 1 + 3 * perforuotas ausies + 3 * varžtas

Originalus naujas Infineon 250V aukštos įtampos MOS tranzistorius turi laidumo vidaus varža tik 5 miliomais!

Žymos: diodų 80a, baras dip, blokuoti lygiagrečiai, 80a esc, lygiagrečiai scriber, 80a 150 v diodų, lygiagrečiai rinkinys, pakelkite stotis, 12v 30a diodas, 80a shottky diodas

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Modelio Numeris 80a
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų