USB Įkrovimo Kūrybos Sniego Kalnų Formos LED Nakties Šviesos Jungiklis Laikmatis Vaikų Kambario Dekoravimo, Naktiniai staleliai, Lempa

€8.97

€11.36

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

1. Paprastas dizainas.Multi-purpose naktį ekspertų, snieguotų naktį šviesos įkvėpė Mount Fuji ' s saulėtekio ir saulėlydžio.Minkšta silikoninė dalis yra sniego kalnų.Tai vizualiai lytėjimo ir tinka sniego kalnų sniego.Jis yra švelnus ir minkštas, ir intymesnis.Nesvarbu, kaip jūs minkyti jį, jis gali būti grąžintas į pradinę būseną.Be to, nedelsiant šviesos off ir stiprus, ir silpnas, pašvaistė gali būti nustatyta, ir jungiklis yra paprasta ir lengva naudoti.

2. Tiesiog perjungti šviesas ir ne tiesiogiai.Galite įjungti nakties šviesos įjungti arba išjungti lengvai pigesniu baltos spalvos silikono produkto dalies arba įsriegimo produktas, kuris yra intuityvus ir paprastas perjungimo metodas.Net jei jums vidury nakties maitinti savo kūdikių, tai galima padaryti lengvai.

3. Išjunkite šviesas, ilgai miegoti su jumis.Naktį, jūs galite įjungti vėluojama šviesos išjungimo funkcija.Perjunkite jungiklį į 30/60 minučių automatinio šviesos išjungimo laikas.

4. Netaikoma vielos sistema.Built-in 900mAh ličio baterija gali būti naudojama įkrauti ir išorės elektros energijos tiekimo, arba gali būti naudojamas iškart po atjunkite elektros tiekimą.Ji gali visiškai įkrauti bateriją 4 valandas; kasdien naudoti stiprius šviesos gali būti naudojamos maždaug vieną savaitę, kasdien taikyti silpna šviesa gali būti naudojama apie vieną mėnesį;

5. Ilgai lanko formos koja trinkelėmis apačioje turi didesnį priedą srityje ir stabilesnę vietą.Taip pat įkrovimo lizdas apačioje.

6. Nėra stroboskopinio skauda akis.Tikrasis matavimo patvirtina, kad šviesos šaltinis yra vienoda ir stabili, vaizdo mirksi, ne mėlynos šviesos ir jokio akis.

7. Paprasta ir aplinkai draugiškas pakuotes.Aukštos kokybės importuotos ekologiškos popierinės pakuotės, šiltai balta yra daugiau natūralių, paprastų ir ne pernelyg supakuoti, geros dovanos.

8. Naujas atnaujinti apšvietimo koregavimas.Produktas turi dviejų lygių mažai šviesos ir stiprios šviesos.Artimosios šviesos per mažai šviesos lygis yra tinkamas eiti miegoti naktį ir atsikelia naktį.Ryškios šviesos yra ryškesnis, kuris yra patogiau ir matomas nakties metu, tinka naudoti prieš miegą.

off: išjunkite maitinimą;

l: mažai šviesos lygį;

ⅱ : Stiprus šviesos failą;

oo: išjunkite nedelsiant išjungti šviesos;

30: 30 minučių automatiškai išsijungia šviesos;

60: išjungti šviesą automatiškai per 60 minučių.

Techniniai duomenys:

Lempos forma: Sniego Kalnų Lempos

Atspalvis medžiaga: silikonas

Lampholder medžiaga: sintetinis

Jungiklio tipas: jutiklinis

Stilius: Nordic

Spalva: pilka, žalia, rožinė

Maitinimo įtampa: USB elektros energijos tiekimas

Šviesos spalva: pilka, žalia, rožinė

Gaminio medžiaga: silikonas + ABS

Vardinė įtampa: 5V

Nominali galia: 2.5 W

Baterijos talpa: 900mAh

Šviesos spalvos temperatūra: 4300k šiltai balta

Pakuotė:

1*Stalo lempa

1*USB įkrovimo kabelis

1*dėžutė

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 0-1 cm.

2. Spalva elementus parodyta nuotraukoje gali šiek tiek skirtis dėl kompiuterio monitoriaus, nes monitoriaus kalibravimo metodas yra skirtingas.

3. Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis, mes bus pacientą į jį atsakyti jums!

Žymos: lempos touch, suaugusiųjų paplūdimio žaidimas, btt kalnų šviesos, kawaii apdailos parduotuvė, led juostelė spinta, šviesos jungiklis lampada, lempa, sniego kalnų šviesos, kawaii kambario apdaila, kojinis jungiklis lempos

Prekės Pavadinimas oobest
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Galia 0-5W
Elektros Energijos Gamybos Touch
Yra Baterijų Reikia No
Maitinimo Šaltinis AC
Įtampa 5V
Formos Kita
Šviesos Šaltinis Liuminescencinių
Naudojimas Atostogų
Tipas Atmosfera
Yra Baterijomis No
Sertifikavimo BMK

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų