Macrame Gobelenas Sienos Kabo Pakraštyje Kutas Rankomis Austas Gobelenas, Miegamojo Namų Boho Dekoro Sienos Užuolaidos, Sienų Apdailai

€2.73

€4.08

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

savybės:

1、Namų Sienų Apdaila: Grynas rankomis austi gobelenai, paprasta Šiaurės stiliaus namo sienų apdaila, pridedant meno prasme į savo kambarį.

2、Praktinis Naudojimas: Gali būti kabinami virš metro lauką miegamasis ir gyvenamasis kambarys padengti skaitiklio langelį, kad jūsų kambarys bus ne būti negražus, nes skaitiklio langelį.

3、Vestuvių Dekoras: Naudojant su šviesos turės kitokį poveikį, gali papuošti vestuves ar šalis (pakuotėje nėra įtraukti eilutę šviesos)

4、Ideali Dovana: tie, kurie mėgsta "PASIDARYK pats", tai puiki dovana.Ne tik dovanas šeimai ir draugams, bet ir papuošalai housewarming šalys, gimtadieniai, vestuvės, Kalėdos ir kt.Taip pat galite jį naudoti kaip fono apdaila, vestuvių, pobūvių, inauguracijos.

5、Patvarus ir Skalbti: Rankomis pagamintas, aukštos kokybės medvilnės siūlai, patvarus ir skalbiasi (rankų plovimo poveikis yra geriau, nėra lengva mazgas).Mielas kutai ir nėrinių mazgų yra paprastas, bet labai dekoratyvūs, pridedant tekstūros į savo erdvę.

Specifikacija:

Matmenys(apytiksl.): ilgis 25cm/9.84 į; medinės lazdelės ilgis 20cm/7.87 į

Medžiaga: medvilnės virvė

Pakavimo Sąrašas:

1*Austas Gobelenas

Žymos: vroom sienų apdaila, miegamasis gobelenas, boho papuošalai, boho dekoras namuose, jaukus namo boho, bohemijos užuolaidų, boho sienos, macram, boho dekoras, kanados dekoras

modelis Verpalai Dažyti
Stilius Europa
Modelio Tipas Kietas
Dydis Length
Medžiaga medvilnės virvė
Technics Audiniai
Formos Stačiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Austas Gobelenas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų