3D Dėlionės, Žaislų Mediniai Galvosūkiai Unikalios Formos Įspūdį Geriausia Dovana Suaugusiems, Vaikams, Dėlionės, Žaislų, Idealiai tinka Šeimos

€9.67

€19.33

-49 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. Pobūdžio, tematikos dėlionė.Mėgaukitės atsipalaiduoti laiko su šį paslaptingą koala, dėlionės!Yra kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė yra pagaminti iš mažų gabaliukų formos kaip ir pievos gyvūnų ir žuvų.

2. Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, lygaus paviršiaus apdorojimo, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, ir apsauginis sluoksnis po ekologiškai apsauginiai dažai gydymas.Gali būti konservuoti dešimtmečius, pakabinti ant sienos, arba perduoti kitiems, įvertinti.

3. Ji gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.Jums bus sumišęs su smegenų dėlionės šį dėlionės žaidimas visą dieną.

4. Ieškote mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteikti jūsų mylimam žmogui valandos pramogų.

5. Jigsaw puzzles ramus protas ir paskatinti novatoriškų meditacijos būseną.Jie žaidžia mūsų kūrybiškumą, labiausiai vertingas, tėvų-vaikų žaidimas.Intelektinės žaidimas suaugusiems ir vaikams.Geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Specifikacija:

Spalva: spalvotas

Medžiaga: liepų

Dydis:

Mažas dydis: apie 18*19.6 cm/7.09*7.72 in (apie 0,2 kg)

Vidutinis dydis: apie 26*28.3 cm/10.23*11.14 (apie 0.35 kg)

Didelis dydis: apie 38*41,4 cm/14.96*16.30 in (apie 0,5 kg)

Pakavimo Sąrašas:

1 Dėžutė*3D Dėlionės

Žymos: montessori žaislas, montessori, las dėlionės, pliušas, vaikai mozaika, minkštas žaislas, pistoletas mediniai, sudėtingos medinės dėlionės, gyvūnų formos galvosūkis, puzzl mediniai

Medžiaga Mediena
Modelio Numeris Žaislai, Dėlionės
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies!
Amžius > 6 metų
Dropshipping Didmeninė
Sertifikavimo NĖRA
Stilius Gyvūnų
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų