2 Sluoksnis Šiuolaikinės Bambuko Daugiafunkcinis Batų Džiovykla Saugojimo Organizatorius batai Stendo Lentynos Stovas universali Pakeisti Batai Išmatose

€16.88

€23.78

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Techninės Specifikacijos:

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: Bambukas

Stilius: Paprastos ir šiuolaikiškos

Dydis:

50CM 2-Pakopa, Batų Džiovykla Suolo

Ilgis: 50cm/19.7"

Plotis: 30 cm/11.8"

Aukštis: 45cm/17.7"

Savybės ir Privalumai:

【Išlaikyti namas švarus ir tvarkingas】 batų suolas yra skirtos laikyti drabužiai, batai, krepšiai, ir t. t.fojė.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip staliukas ar kėdė.

【Multi-funkcija saugojimo】 glotnus ir paprastas, batų stovas, išmatų mišinys, didelės talpos daugiasluoksnė, sandėliavimo, tinka biurui, šeimos, miegamojo, įėjimas, kampas ir t.t.

【Tvirtas laikymo lentynos】 Ji patvirtina, ekologiškus aukštos kokybės bambuko medienos, didelis dizaino, antikorozinės, anti-rust, apsaugos nuo užsiteršimo, drėgmei atsparus ir atsparus vandeniui.Paviršius yra lygus ir švelnus, tekstūros yra sunku, tuo žmogiškas dizainas, struktūra yra tvirtas ir patvarus, ir guolių talpa yra stipri.

【Lengva surinkti】 - Tai batų stovas yra lengva įdiegti

Pakuotės Turinys:

1x Batų Džiovykla Suolo

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

Žymos: virtuvės taburetės, bambuko vonios lentyna, sobuy bambuko batų stovo, batų spintos, stendo batų, pėdų atrama oda, prieškambario suolas, apvalios batų lentyna, spinta, sandėliavimo stendo kambarys

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų