Rašyti Sėdi Laikysenos Korektorius Reguliuojamas Regėjimą Raštas Korekcija Vaikams, Vaikams, Vaikų Dienos Dovana ištiesinimo priemonės

€12.34

€24.68

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

☆ Negerai sėdi laikysena, kaip nuleisti galvas ar benting nugarą per daug gali padaryti, kad vaikas tampa trumparegis kuprius lydi kiti simptomai, pavyzdžiui, trūksta jėgų ir pasitikėjimo, ir stuburo deformacija jų vėliau.

☆ PAPRASTĄ FUNKCIJĄ - Šis produktas yra skirtas pataisyti klaidingą rašyti laikysena, išlaikant pagrįstą žvilgsnio atstumas, tiesinimo atgal studentams jautrios kūno augimo laikotarpis.

☆ PAGRĮSTAS PROJEKTO Paviršiaus buvo specialiai apdorota, kad būtų galima sklandžiai, saugiai ir patogiai už vaiko odą.Su paprastas montavimas, produktas leidžia vartotojui reguliuoti jos aukštį laisvai prisitaikyti prie vaiko aukštis paklausa.

☆ MEDŽIAGA :

Stentas yra įmontuota plieninė plokštė, ir paviršiaus medžiagos yra pagaminti iš naujos inžinerijos ABS plastiko, kuris yra aplinkos ir didelis naudingumo kietumas, atsparumas korozijai, didelis atsparumas temperatūrai, patvarumo.

☆ PASTABA :

Stalas storis reikalavimus intervalas: nuo 1 cm iki 5 cm, jei iš šio intervalo, negali būti naudojami.Aukštis: reguliuojamas nuo 1 iki 4 cm, 2-3 cm .

Pakuotė:

1x Sėdi Laikysenos Korektorius

Žymos: kūdikių kūno laikysenos korektorius, korektorius postur, reguliuojamas laikysenos korektorius, raštas peties, chihiro led, korektorius laikysenai vibracijos, koreguoti laikysenos korektorius, vyrų laikysena, laikysena sėdėti, laikysena jutiklis

Poveikis Akių Priežiūra
Amžius 4years senas, kad 15 metų
Modelio Numeris H0148
Stilius 1 Vaikai Sėdi Laikysenos Korektorius
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Reguliuojamas Sėdi Korekcija Raštas
Stilius 3 Vaikų Regėjimas Raštas
Stilius 2 Rašyti Laikysena Pagalbininkas
Tipas vaikų regėjimas raštas
Prekės Pavadinimas Chihiro
Medžiaga Inžinerijos ABS + saugaus silikono
Stiliaus 4 Sėdi Laikysenos Korektorius
Tinkamas Aukštis 110cm -165cm
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų